z serii rozluźniających atmosferę linków... coś dla...

z serii rozluźniających atmosferę linków... coś dla dorosłych o naszych pociechach :))))

http://dziecko.onet.pl/60443,6,11,najwiekszy_obciach__jaki_zrobilo_ci_dziecko,1,art ykul.html

4 komentarze

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, zxxc, cyklista... nie macie czasem wrażenia, że z Waszymi najbliższymi coś jest nie tak? Nie w tym sensie, że są Obcymi, albo podłączeni do Matrixa. Po prostu coś z nimi jest nie tak jak powinno. Nie wiem jak Wy, ale ja to widzę...

3 1
ID:27731

peja

Linki wklejać może i d...., może coś od siebie ..

1 2
ID:27740

cykluś

Szanowny Zbuntowany Kaloryferze.
Trudno mi określić czy z moimi najblizszymi jest nie tak. Czy być może ze mną jest coś nie w porządku.Od chwili rozpoczęcia choroby wyalienowałem sie ze środowiska.Zerwałem niemal wszystkie kontakty zarówno osobiste jak i telefonizne.Za wyjątkiem mojego szefa.W sumie dzięki niemu jeszcze żyję.Na siłę zawióżł mnie do Bydgoszczy do kliniki i wyciagnął "za łeb" na chemioterapię.
Po prostu zrezygnowałem z życia.Totalne załamanie.
Nie mam ochoty wysłuchiwać od bliskich i znajomych,że lepiej wygladam,ani użalania sie nade mną. Nie oczekuję współczucia.
Jestem zawziętym człowiekiem-upartym jak osioł ze swoimi słabościami i wadami.
A któż ich nie ma.
Nudzi mnie jak osoby spotykajace sie ze mną opowiadaja o innych jakieś dyrdymały.Kazdy ma swoje życie i co mnie obchodzi kto z kim śpi, czy kupił nowy samochód,czy ma "świeżą" kochankę.
Dla mnie tylko konkrety w określonej sprawie,bez rozwlekania tematu.
Troche w życiu przeszedłem.Przyznam się ,że nawet położono na mnie "kreskę".
Myślano,żę skończę w rynsztoku.Ale twardziel cykluś pokazał,że sie otrząsnął z alkoholowego marazmu.Bez wspomagania z zewnątrz.
Myślę i jestem przekonany ,że wyjdę z choroby nowotworowej.
Przepraszam za długie dywagacje na swój temat.
Pozdrawiam Czcigodnego -cykluś.

1 1
ID:27742

kortyzol

@cyklisya Przeczytałem twój post i tak sobie myślę ,jak ludzie maja podobne życiorysy.Gdybym nie wiedział jaki masz zawód i przekonania polityczne(???+,-) to bym pomyślał ,że to o mnie chodzi!Napisałem to na 100%.

1 0
ID:27743

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA