Witam Załączam wam kilka informacji które być może...

Witam
Załączam wam kilka informacji które być może zmienią wam postrzeganie konfliktu w Libii i planowanego przez Sarkoziego bombardowania terenu Libii.

Nie dajmy się manipulować i wkręcać w gierki których może pożałować cały świat.Nie chcę nic insynuować ani siać paniki ale proszę bardzo uważać.Sytuacja jest groźna dla całego świata i bardzo niestabilna.

http://www.wprost.pl/ar/235983/Syn-Kaddafiego-sfinansowalismy-Sarkozyemu-kampanie/

http://www.poloniauk.com/en/ze-swiata/5877-byy-premier-uk-z-wizyt-u-kadafiego.html

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-kontrowersyjna-wizyta-kadafiego-w-brukseli,nId,188292

http://www.polityka.pl/swiat/przegladyprasy/239279,1,wizyta-kadafiego-we-francji.read

Przepraszam że wrzucam informację linkami ale po to mamy internet i komputery by nie musieć pisać pewnych informacji ponownie.
Pamiętajcie że nikt nie wie co tam się dzieje naprawdę.Tylko garstka powtarzanych tych samych zdjęć.A gdzie Ci rebelianci, gdzie te wybuchy, rakiety ofiary?Ja osobiście przeszukałem wiele mediów i nie znalazłem żadnego dowodu na to co wmawiają nam komercyjne media.

Bądźcie świadomi....
Pozdrawiam

Włocławek 19.03.2011 16:04

5 komentarzy

cykluś

Czcigodny Mr.Betterknow.
W poszukiwniach informacji przydają się znajomośći języków obcych. Cyklus nie jest poliglotą niemniej ze szkół wyniiósł podstawy rosyjskiego (chyba najlepiej nim władam z uwagi na zagrożenie niedostatecznym-tu kłon w stronę ś.p. Profesora Korolowa z LMK -znajomość greki oraz łaciny)angielskieo (LMK) ,niemieckiego (szkoła podstawowa oraz studia).Liznałęm hebrajski jako samouk.To tak na wszelki wypadek gdyby drugim językiem urzędowym w Polin (tak określaja Polskę Żydzi) był hebrajski.
Stśd zagladam na strony narodowe niektórych pańśtw.
W dniu 16 marca złożyłą wizyte w Tunezji Pani Hilary Clinton zapewnie aby przxygotować grunt do ewentualnych operacji przeciw Libijskiej Dzumahirii.

4 1
ID:27732

Staruszek (nie portier)

Nie byłem,nie jestem i nie będę fanem Kadafiego.Natomiast nie podoba mi się ta cała "afrykańska awantura".
Przysłowia i sentencje zawierają w swej treści bardzo dużo mądrości. Pamiętacie może takie:"Jeżeli nie wiecie o co chodzi,to z pewnością chodzi o pieniądze."
W tej konkretnej sytuacji z pewnością chodzi o możliwości decydowania o złożach ropy i tylko tyle i aż tyle
Przypomnijcie sobie uprzejmie jak to nasi dzisiejsi sojusznicy wykończyli swego wychowanka i protegowanego Hussejna.
Pamiętacie:Broń jądrowa ?
Broń bakteriologiczna ?
Terroryzm ? itp itd
No i co się okazało ? Wszystko Pic na wodę fotomontaż !
Pierwszym krokiem w naszej gospodarce było zlikwidowanie dobrze prosperującego przemysłu zbrojeniowego.Przemysł ten nie był dzieckiem "komunizmu". Przemysł ten był dzieckiem V-ce Premiera przedwojennego Eugeniusza Kwiatkowskiego budowanego w ramach COP.
Absolutnie nie jest to związane z teoria spiskową. Zastanówcie się czy nie lepiej jest wywoływać zatargi zbrojne i tam zużywać produkcję zbrojeniowa jak ja przerabiać lub niszczyć.
Kto za to zapłaci ?
Oczywiście obywatele państw atakujących i atakowanych !

7 2
ID:27735

peja

Dobry, dobry, szukaj, szukaj.........

3 4
ID:27739

Pytanie

Dobre artykuły -jeśli prawdziwe -ale przypominam ,że niejaki Hitler-malarz doszedł do władzy dzięki żądnym pieniędzy ......tak ....dzięki ŻYDOM ,Ktorzy maieli nadzieję na krociowe zyski z tej ,,inwestycji'' ,a tymczasem ...zjadł ich dłużnik .

0 0
ID:27751

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA