Posze się w prasie na temat porzadków w naszym mieście i...

Posze się w prasie na temat porzadków w naszym mieście i to bardzo dobrze . Już czas aby tym się zająć. Pytam się i bardzo proszę o odpowiedż UM Włocławek. Dlaczego jest strasznie w naszym mieście. Są mandaty nakładane na osoby odpowiedzialne za swoje tereny. No i dobrze. Ale czy nasz naczelnik odpowiedzialny za nasze miasto kiedyś został ukarany za bałagan na naszych ulicach? Panie Naczelniku Koziński zachęcam do solidnej pracy.Nasze miasto musi być czyste.proszę wysiąść z samochodu i przespacerować się ulicami miasta.

3 komentarze

Stanisław Zaparucha

Jest przecierz Pan Wojciechowski od gospodarki komunalnej czyli od sprzatania, chyba że wiek /64 l/ nie pozawala mu objąć tej skomplkowanej problematyki.

4 0
ID:27757

szuja

Wiesz gdzie ma Kozińki sprzątanie miasta. Pisałem na ten temat w zeszłym roku na wiosnę i zimą.A tak w ogóle to ja piszę do Prezydenta ,jemu tego nie dają do czytania ,idzie to do Zastępcy ,ten przekazuje Kozińskiemu a ten Szarpakowi, ten odpisuje co mu ślina na język przyniesie .Ja piszę ponownie do Prezydenta i tak kółko Macieju. od 5 lat.Bo do kogo napiszesz skargę na różowy kolor Urzędu Miasta.Hahaha

4 0
ID:27770

Stacha

Pan Prezydent widocznie nic nie widzi albo nosi różowe okulary.

3 0
ID:27800

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA