Co to się dzieje!!! ludzie po prostu ręce opadają!! To co...

Co to się dzieje!!! ludzie po prostu ręce opadają!! To co się dzieje w UP w Radziejowie to chyba nadaje się do tv! Wyobraźcie sobie Państwo, że od kilku lat nie dostałam żadnej propozycji pracy (trudno), stażu odbyć nie można bo pieniądze przeznaczone na ten cel które dostali w marcu 2011 rozeszły się chyba w tydzień! (staże dla swoich znajomych oczywiście) zrezygnowana tym wszystkim postanowiłam, że otworze własną działalność gosp. - chciałam się wspomóc dotacją z UP a tu co się okazuję!!! na ten cel też oczywiście pieniędzy nie mają!!! i Pani nie wie czy w ogóle będą.
Żadnych perspektyw po prostu żadnych. Chyba naprawdę muszę pomyśleć o tej tv. Czy w innych miastach też jest taka sytuacja?! Ludziom liczącym na staż z UP we Włocławku już radzę ustawiać się w kolejce, bo jak dostaną te fundusze w czerwcu to rozejdą się w jeden dzień!!! powiedzcie mi moi drodzy - co człowiek ma począć? szukanie pracy na własną rękę też nie daje pozytywnego rezultatu - powód oczywiście ten sam co zawsze znajomości!! czy ktoś da mi szansę?
Pozdrawiam wszystkich zdeterminowanych.

3 komentarze

peja

To jest portal Włocławka, a nie Radziejowa !!

0 6
ID:27923

cykluś

Czcigodny Pejo.
Nie przesadzaj.Nie wiadomoczy w Radziejowie maja swój portal.
Pozwólmy mieszkacom dawnego województwa włocławskiego wypowiadać się na forum Włocławek.info.

6 0
ID:27929

dzonny_killer

tym bardziej Pejo, że we Włocławku jest baaaardzo podobnie... :p

5 2
ID:27937

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA