Mialam sen, w snie widzialam konkurs na dyrektora szkoly,...

Mialam sen, w snie widzialam konkurs na dyrektora szkoly, ktory wygral......... Marek Poplawski...

Wszelka zbieznosc nazwisk, slow i okolicznosci jest przypadkowa.

4 komentarze

dzonny_killer

no nie mów, że chodzi o zespół szkół z mojego snu... pamiętam tylko, że uwierała mnie niewygodna ławka na Bulwarach im. marsz. J. Piłsudskiego... pamiętam, że odbyłem podróż w czasie i rozmawiałem z samą Marią Curie - Skłodowską... a później rozmawiałem z jednym z najbliższych współpracowników Piłsudskiego, z premierem, który nazywał się Walery Sławek... Nawet nie wiem, czy coś ich łączyło? dobrze, że to tylko sen... ;-)

1 1
ID:27944

Czlonek SLD

Za duzo pijesz dzonny , patrzac po twoich pogladach to wino mszalne jest, chcesz utopic pieklo dziecinstwa jako ministranta , ktoremu jak w kawale dawano snickera.

Jestes pomiotem MOcheroKoalicjiZWielkichMiast
Cos widze ze ty z tych:
"Czarodziejka gorzaka taczya w nas,
Meta była o dwa kroki stąd. "

We Wloclawku takim jak ty dobrze, ale Prezydenet ElCommendante zrobi z wami porzadek, usunie Was z bulwarow a nad horyzontem wzejdzie slonce peru.

zamkniemy meliny, nie beda nam sie aspoleczne mety petaly kolo nog, wyslemy na zakret spuscimy chlor z Azotow i bedzie gul gul gul.

Co ja pisze, to przez leki. Wanda gdzie moje leki, ..... Wandzia, nie badz taka, sloikiem krecony niebieskie samoloty z boku patrzac laczkiem jezdzacy slonioptak.

1 0
ID:27967

czerwony członek partii

Kolego /członku sld/ ustal sobie wreszcie jeden konkretny i rzeczowy nick, pod którym będziesz stale występował. /członek/ brzmi fajnie i chyba w pełni oddaje pozycję jaką zajmujesz pod zwierzchnikiem. Ja tam lubie golnąć nawet winko a mszalne mi tym bardziej smakuje, że zagryzałem za młodu Grześkami, bo księdza nie było stać na snikersy. /członku/ piszesz tak niewyraźnie, jakbyś właśnie zapijał tanim winem snikersa. Wróć jak wytrzeźwiejesz i obyś zdążył przed czasem zbliżającego się końca semestru, bo cię z uczelni wyleją. Odczep się od Pana Pałuckiego i nie obrażaj go porównywaniem do Pana Tuska, który ten order otrzymał nie zasługując na niego. Pan Pałucki zasługuje choćby za projekt przebudowy Starego Rynku. Wreszcie będzie można opalać się na słońcu bez przeszkód, niczym w Peru. Z Bulwarów Piłsudskiego Pan Prezydent nikogo nie usunie, bo to dla nas-Włocławian wybudował niezniszczalne konstrukcje. Wytrzymają nawet wysoką falę na Wiśle. Przydadzą się w razie konfliktu np. z NATO. Zburzymy most i będziemy się bronić jak w 1920 roku, choć wówczas może trzeba było ich puścić? Na Zakłady Azotowe Anwil uważaj, bo Pan Pałucki własną piersią będzie ich bronić, nawet Pan Napieralski pomoże. A jak krzykną /pomożecie/ to im odpowiemy, że pomożemy. Nawet jakby wtedy do nas strzelali, jak my do robotników 1970, czy 1981 roku to nie poddamy się, bo wiemy, że Pan Pałucki będziesz szedł pierwszy i zasłoni nas swą piersią. Ja już wiem kim ty jesteś. Ty jesteś ten Niemiec, co go Wanda nie chciała i dlatego cię zostawiła, a ty się schlałeś i ludzi obrażasz.

3 0
ID:27976

Mistrz cietej riposty

Ludziki jak czytam wasze posty to mam tylko jedno pytanko : Gdzie wy kupujecie towar - tez chce miec taka jazde jak Wy?!?!?!?!

0 0
ID:28030

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA