i co teraz wam wszystkim Łyso że decyzje o likwidacji...

i co teraz wam wszystkim Łyso że decyzje o likwidacji
gimnazjum przełożone że PIS i PO pomogło , rodzica oraz dzieciom przejść tą walkę , tą bitwę . Nie to co inne Partie w tym Mieście . Teraz to jestem Pewny Ze Staszek Zostanie z nami i Życzę tej szkole dużo sukcesów i sto lat
pozdrowienia .

13 komentarzy

dzonny_killer

ktoś już kiedyś napisał, że zna osoby, które w wyborach zmarnowały swój głos zakreślając krzyżyk koło paootzkiego, a kilka tygodni później prawie na kolanach błagały opozycję o pomoc w walce przed likwidacją gimnazjum...

2 2
ID:27954

dzon

I co znowu kolejna niby szkoła z marnym poziomem uczących się i nauczających pozostanie na marnej mapie naszego pięknego miasta!?

3 9
ID:27963

hmmm

Wloclawek 2011- piekne miasto

hmm, to chyba jakis oksymoron

2 1
ID:27968

Pytanie

Zastanawia w tym wszystkim rola miejscowego samorządu wybranego przez mieszkańców ,by tym mieszkańcom ,,społecznie ''służyć .A tymczasem samorząd jest tam gdzie unosi się zapaszek kasy i stołków - czy można ich nazwać SPOŁECZNIKAMI , czy może poplecznikami ? A pan Skrzypek milczy ? Może chory ....slaby , na ambonie nie występue?

3 0
ID:27973

xXx

do dzon nie pozwolę obrażać uczniów oraz grona pedagogicznego tej szkoły
to nie żadna patologia to są porządni ludzie. Może sam stoisz pod spożywczym z winiaczem a intertent masz z pomocy dla powodzian z całym szacuniek dla powodzian

4 1
ID:27974

xXx

dzon sam jesteś kolebka jak ty tak nawet możesz mówić o dzieciach i tych rodzicach o gronie nauczycielskim może ty chlasz pod spożywczakiem wino i MOPR dał ci internet za darmo jak masz dawać takie komety do pierw pomyśl
Tylko jestem ciekawy jak by twoje dziecko miało się przenieść do innej szkoły i by tam , nie chciało iść to co byś przywalił w łeb idź tam bo pan prezydent ci każe.
Przepraszam bardzo ale to jest Demokracja im się systemy pomyliły my nie żyje już w 1981 roku i nie ma peweksów
nie długo w szkołach jak za dawnych lat zamiast Stalina będzie portret pana Pałuckiego . Co wy ludzie w nim widzicie zadłużył miasto na cały zielony rynek położył kostkę jakomś że kobitki nogi sobie łamią , na sport to wg chyba nie daje
z budżetu miasta tylko ciągle by renowacje robił . Ja nie mówię że to źle Ale nie kosztem Ludzi .Albo młodzież się dziwicie że stoją pod bramami jak tu nawet nie ma dla nich obiektu wzorcownia już się znudziła po za tym prócz kręgli i bilardu nic tam niema .
Więc uczniów rodziców oraz grona pedagogicznego nie dam w taki sposób obrażać . Pomyśl człowieku co ty napisałeś to jest jakieś chore .
Czyżby mamy drugi ZSRR Że boimy się powiedzieć co myślimy .
że boimy się tego jak coś źle powiemy do będzie kara "Pan Prezydent nie odnowi ulicy" . Pan Prezydent przeciętnego człowieka Ma w Du....e.
Więc dzon ogarnij troszeczkę w swoich wypowiedziach bo nie pawasz inteligencją osobistą Kulturą xD .....

2 1
ID:27977

Polonus

Czytając posty niejakiego xXx widać, że nie wolno likwidować szkól ! Należy je tworzyć bo analfabetyzm aż strach !
Człowieku jaką szkołę kończyłeś ? Osiem klas i zawodówkę ?
Nie potrafisz zbudować poprawnie zdania a wysilasz się na polityczne wypracowania.

3 1
ID:27990

xXx

Po pierwsze nie jestem analfabetą . Po drugie Kończyłem w swoim życiu
dwie szkoły Podstawówkę i Gimnazjum i teraz chodzę do liceum profilowanego .
i na pewno jestem wykształcony lepiej niż Ty człowieku . Ty poprawnie umiesz budować zdania dla pana Pałuckiego bo widać że jesteś w nim zauroczony .

2 1
ID:27997

dzon

Po pierwsze: admin wyciął część mojej wypowiedzi
Po drugie: Nie będę dyskutował personalnie z osobą, która jest w liceum i nie potrafi pisać po polsku
Po trzecie: nie bardzo rozumiem co moja wypowiedź ma z prezydentem miasta, ani on mnie ziębi ani grzeje. Uważam po prostu że, trzeba likwidować nie potrzebne instytucje nie tylko szkoły ale również inne.

1 0
ID:28013

Polonus

Wielce się mylisz xXx co do mego wykształcenia, bo mam wyższe. Do dziś studia to jednak "coś" więcej niż liceum. Dodam, że swoją szkołę średnią i studia kończyłem w czasach gdy do liceów chodzili chłopcy bez jeszcze wyraźnej orientacji na życie.
Co do Pana Pałuckiego to jestem jego absolutnym przeciwnikiem, jego partii również.
Wróć do książek, całe życie przed tobą, nie marnuj się na forum. Opinie o analfabetyzmie w społeczeństwie podtrzymuję.
Czy nie kończyłeś właśnie likwidowanego Gimnazjum ?

ps dzon wypowiedź xXx była skierowana do mnie ...

2 1
ID:28048

xXx

Tak a ja na Forum tez mogę napisać że jestem magistrem itp ,,,
Liceum w tych czasach to coś . Mam Plany na życie bo nie jestem z tej młodzieży
co tylko się martwią jak skręcić kasę na marihuane .
co do pana Andrzeja się myliłem wg kto go lubi i jego partie .
Uczę się i to nawet dobrze i wiem że życie mam przed sobą.
Kończyłem i nie pozwolę tak mówić bo wiem jak tam jest bo spędziłem
tam najlepsze 3 lata w moim życiu kadra super woźne tak samo
uczniowie koleżeńscy . Ta szkoła ma swój klimat jak szedłem do pedagog to nie bałem się że dostanę opieprz tylko szedłem z tą świadomością że wytłumaczy mi że źle nie można postępować bo nie wyjdę na tym za dobrze. Mówią że niski poziom nie jest taki wysoki i nie jest aż tak niski bo jeden się uczy rewelacyjnie a drugi się wcale nie uczy . I nie dziwę się że walczą o tą szkołę ob jak bym tam chodził też bym walczył.

2 1
ID:28079

Polonus

xXx, to dobrze, że się dobrze uczysz ale popracuj nad językiem polskim bo choćbyś miał głowę pełną najwspanialszych pomysłów, niewielu je zrozumie jeśli nie będziesz umiał i mógł tego przekazać.
Co do szkolnictwa we Włocławku to dzieli nas przepaść jeśli chodzi o wiedzę o tym i nie widzę sensu dyskusji na ten temat bo nie wiesz nic.
"Jakąś" szkołę kończył każdy z nas (jej poziom wyznaczają jej absolwenci - spójrz tylko na swoją pisownię). Pytanie czy będzie to dane przyszłym pokoleniom pod rządami obecnej władzy, w tym rządów pani Naczelnik od spraw oświatowych ?
Koniec, kropka.

1 1
ID:28120

xXx

w swojej wypowiedzi nie widzę błędów ortograficznych .
Oj się z tobą zgodzę , że dzieli nas przepaść jeśli chodzi o wiedzę , a pro po , po wiedzę stawia się przecinek za..any.. polonisto moja wiedza i twoja to jak 1 do 10
: ).
Jestem absolwentem gimnazjum numer 6 i się tego nie wstydzę bo ta szkoła nauczyła mnie trochę życia . A pani naczelnik niech idzie na emeryturę to lepiej zrobi dla swoich wnuków .
NARTY ....

1 1
ID:28124

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA