Ogladałem wypowiedzi na sesji rady miasta oraz w studiu...

Ogladałem wypowiedzi na sesji rady miasta oraz w studiu TVKujawy pana zastępcy prezydenta Wojciechowskiego i uważam że nie jest kompetentny. Jego wypowiedzi nie trafiały do mnie. Nie potrafił jasno odpowiadać na pytania, często gubił się w swoich wypowiedziach(nie było w nich merytorycznej treści). Na mównicy był bardzo zdenerwowany jakby nie był przygotowany do swoich tematów. miałem wrażenie że zaraz zejdzie na zawał. Uważam że Pałucki popełniła błąd powołując Pana Wojciechowskiego na prezydenta. Jest to człowiek o znikomej wiedzy na temat gospodarki komunalnej i raczej trochę za stary. Czy w SLD naprawdę nie ma młodszych znających się na temacie ludzi????

8 komentarzy

dzonny_killer

niektórzy po cichu mówią, że i na bankowości się nie zna, no bo w końcu prowadził B... w stan okropieństwa :p

3 4
ID:28060

Zibi

Na głupie pytania Chmiela czy Olgi można tylko głupio odpowiadać aby poziom utrzymać. Proponuję przyglądać się efektom a nie słuchac gadki. Od gadki jeszcze nic nie urosło!!!

3 5
ID:28067

Pytanie

Zaraz, zaraz ,o co Wam chodzi ,przecież ,,łoni nie muszom sie na niczym znać ,łoni muszom łumieć zarzundzać'' - tak wam mówili w kampanii wyborczej i dlatego na nich głosowaliście ,prawda ?

1 3
ID:28105

oj tam oj tam

Chyba wszyscy w ekipie Prezydenta wedlug tego klucza :-)

0 0
ID:28158

To ja...

No, takich absurdów na temat Prezydenta Wojciechowskiego świat nie słyszał. Zazdrościcie Mu, czy co? Jest to jeden z najlepszych, doświadczonych i praktykujących fachowców od finansów(zresztą absolwent renomowanej akademii ekonomicznej i bynajmiej nie skończonej cichcem "na wieczorówce"-). Znam przykłady przez niego prowadzonych projektów finansowania sporych inwestycji, prowadzących do rozwoju firm -udanych i skutecznie przeprowadzonych. Kim jesteście sami, zeby Go oceniać? Dorastacie Mu do pięt? Trochę refleksji życzę!

0 1
ID:28223

dzonny_killer

gdyby nie fakt braku ortografów i używanie przecinków, to powiedziałbym, że to sam Krissss napisał :p

0 0
ID:28226

Szanowny Panie dzonny_ki

proszę pochwalic się swoimi osiągnięciami!, Prezydent Wojciechowski sprawuje funkcę dopiero 3 miesiące, skąd tyle nienawiści ?

0 0
ID:28233

dzonny_killer

dopiero albo aż.... a jakie ma osiągnięcia w tym czasie? na radzie miasta występując odpowiada niepewnie, zająkuje się, brakuje mu słów, częste "yyy"... czy tak robi fachowiec? A co z jego byłym bankiem? Kilka osób prywatnie powiedziało mi o nim to i owo... Osobiście nie mam powodów go nienawidzić i tego nie czynię... Moimi osiągnięciami mogę się pochwalić prywatnie, gdyż nie pełnię żadnej funkcji publicznej, aby się na forum uzewnętrzniał :p

0 0
ID:28244

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA