Mieszkam w bloku znajdującym się 15 metrów od lasu....

Mieszkam w bloku znajdującym się 15 metrów od lasu. Poprzedniej wiosny na nasadzenie iglaków pod swoim oknem wydałem 80 zł. (dla nie jednego, to sporo). Teraz jest wielkie G..... Właściciele piesków łażą z nimi, one sikają i sr..ją pod oknami. Jak wiadomo, jeśli pies obsika iglaka, ten usycha. Boże, gdzie ja mieszkam. Ludzie co z Wami? Czy naprawdę lubicie smród, bałagan. Czy tak ciężko uszanować czyjś skromny wkład, by było choć odrobinę ładniej. Dobra wyżaliłem się. Twój pies, Twoja kupa.

5 komentarzy

`a`

Ja też nasadziłam drzewka i dbam o nie. Wszystkich zasrańców z ich właścicielami gonię. To mnie nie interesuje ,że się gniewają albo obrażają. inaczej nie wychowamy społeczeństwa.mają ciasne głowy i nie dociera to do nich ,że w odchodach są toksyczne substancje i robaki które my wdychamy . A gdzie pod ziemie schował się nasz SANEPID czy jeszcze istnieje. Za co biorą pieniądze. A gdzie są w sklepach specjalne woreczki na psie odchody . Wychowujmy wszystkich właścicieli psów. Mnie też się marzy czyste osiedle , miasto i las. Też mieszkam na Południu..

4 1
ID:28274

zbuntowany_kaloryfer

`a` - co czujesz wdychając robaki? Tak z ciekawości pytam, bo nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło;)

1 3
ID:28277

Pytanie

Masz rację snobów ,którym się wydaje ,że sami żyja na świecie trzeba piętnować .Niech w domu wąchają kupy swoich zasrańców .A Ty sfilmuj tych snobów i puść ten film w internecie .Niech się ludzie nimi ,,nacieszą ''...

2 1
ID:28300

normal

a potem jakis mądlala się bedzie pytał w czyjej gestii których słub jest utrzymywanie porządku,albo bedzie miał pretensje np. do przezydenta miasta że za przeproszeniem las zasrany.Wspólczuje normalnym mieszkańcom Włocławka.

2 0
ID:28314

Pytanie

Czy nie powinna tu obowiązywać zasada z Anglii - na swoim prywatnym podworku możesz wąchać psie lub kocie kupu do woli ,ale na ulicę z nimi nie wychodź -twój zwierzak twoje kupy ...czy to nie rozsądne ?

2 0
ID:28320

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA