Mam ochotę zadać pytanie tylko komu KTO JEST...

Mam ochotę zadać pytanie tylko komu KTO JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TYSIĄCE ŚMIECI W NASZYCH JEZIORACH LUDZIE LITOŚCI NA WYMIOTY ZBIERA JAK SIĘ NA TO PATRZY. A PZW Włocławek ani myśli zabrać się za sprzątanie tylko karty sprawdzać to potrafią łobuzy jedne brudasy jakich mało szkoda mojego zdrowia.

10 komentarzy

ben Jakov

Wiadomo: innowiercy, heretycy, Żydzi, pedały i cykliści. Przecież nie Polak-Katolik, co to "pod tym znakiem", Radyja-Rydzyja słuchacz...

2 0
ID:28438

Pytanie

Ale za to mogą pokazać swoje umiejętności ,,nurkowie '' z Włocławka ,a jak jeziora by były czyste to gdzie by się szkolili i ......reklamowali ....sprzęt do nurkowania ? Reklama dźwignią handlu?

3 1
ID:28440

czesio

Nie narzekaj takie władze wybrałeś takie masz a straż rybacka , miejska gdzie są ano wlepiają mandaciki za parkowanie i prędkość albo przyjadą na wezwanie i pod sklepem tym co piją rączki podadzą i odjadą

1 2
ID:28442

sportowiec

Z moich, częstego bywalca akwenów doświadczeń, mogę powiedzieć, że sprawcami znacznej częsci syfu znajdującego się nad i w zbiornikach wodnych, są nasi kochani wędkarze. Czasami wręcz zastanawiałem się czy wędkarz żywi się wyłącznie jajkami na twardo, tyle skorupek znajduje się na stanowiskach wędkarskich. Ponadto (mimo istotnej poprawy w ostatnich latach) klasyczny włocławski wędkarz musi być obdarty, uświniony, ubrany w sfatygowane gumowce i nieogolony. Niestety działo się tak będzie doputy, do kiedy wędkowanie będzie źródłem dodatkowego dochodu lub obiadu, a nie rekreacją. Podobnie było z działkami kiedyś zwanymi pracowniczymi, adziś rekreacyjnymi.

2 2
ID:28444

Pytanie

Sportowcu -czy potrafisz wyjaśnić na czym polega paranoiczne pojęcie ,,sportowy połów ryb'' ? Bo jeśli tak ja słyszę od tych działaczy chapaczy z PZW to daruj ale to jest kolejna obłuda .Wyobraź siebie w roli zdobyczy a rekina w roli ,,wędkarza''- nazwiesz go ,,sportowcem'' mimo że wypuści zdobycz ?

2 1
ID:28451

sportowiec

@Pytanie. Moja bytnośc na wodzie nijak ma się do wędkowania, stąd nie pomogę Ci w rozwiązaniu problemu, którego zresztą sam nie rozkminiam. A PZW podobnie jak związek działkowców nalezałoby czym predzej rozgonić. Amen

2 1
ID:28476

Pytanie

Sportowcu - to znaczy że nie podobają ci się byli oficerowie ,,piastujący '' zaszczytne funkcje w tych związkach , oni znawcy tematu działek i rybek Tobie się nie podobają? To niewiele sie róznimy w poglądach .....

2 0
ID:28483

dzonny_killer

Pytanie jest wiele wspólnych spraw, które i nas łączy... jednak czasem Twój radykalizm i czepianie się wg wytycznych kaczora powoduje zniesmaczenie :p

0 0
ID:28487

Pytanie

Dzonny -czy już nie wierzysz ,że w ,,Polszcze'' moga żyć ludzie myślący niezależnie ? Czy uważasz ,że ,,publikatory '' i POlitykierzy już wszyskim zrobili ,, chochół we łbach '' ?

1 1
ID:28508

dzonny_killer

Widzisz Pytanie... zależy co rozumiesz pod pojęciem "niezależnego myślenia"... jestem w stanie czasem zgodzić się z jajcarzem Kaliszem, ciekawie wypowiada się Arłukowicz (choć obaj reprezentują karmin), jest parę normalnych osób w pisie i platformie... i być może dzięki temu myślę "niezależnie"... a nic mnie tak nie irytuje i do buntu nie prowadzi jak wytykanie innym tego, co samemu się kiedyś (z)robiło... "zapomniał wół, jak cielęciem był"...

0 0
ID:28524

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA