hej co myślicie o aptekach w Naszym Włocławku ?? ja...

hej co myślicie o aptekach w Naszym Włocławku ?? ja ostatnio byłam zupełnie przypadkiem w aptece w kwiatach polskich i musze powiedziec ze jestem zadowolona :) nie dosyć ze tanie leki to jeszcze miła uśmiechnięta obsługa :) ehh zeby tak wszedzie było :) a Wy jak uważacie ?

11 komentarzy

seniorka

mysle ze aptek zrobilo sie bardzo duzo ale nie ma co sie dziwic to lukratywny biznes. Piszesz, ze obsluga mila.. no za refundacje z NFZ to i diabel bylby mily i usmiechniety. Tanie leki??? To jakies chyba "podroby" Troche zdrowko szwankuje i cos o cenach wiem no ale moze mialas szczescie??Piszesz ze fajnie byloby gdyby wszedzie bylo milo..... tak sie nie da bo nadmiar lukru tez szkodzi a i kota mozna zaglaskac na smierc.....Usmiechnieta obsluga bedzie jak pani w supermarkecie tyle zarobi ile pani w aptece ....utopia prawda? Wiec moze my usmiechnijmy sie do tych pan nie z apteki!Tez bedzie milo!

1 4
ID:29030

zefir

jeżeli nie narzekasz jesteś:) z czegoś zadowolona we włocławku nie licz na posty odpowiedzi jesteś tutaj niechciana mniejszością :)

4 4
ID:29031

Pytanie

Oni żerują na chorych -ceny leków w Niemczech są nizsze niż w Polsce.To jawne okradanie Polaków !!!!!!!!!!

4 4
ID:29032

dzonny_killer

na szczęście nie choruję, ale również poznałem kilka aptek, gdzie i obsługa jest sympatyczna i ceny nie "zabijają"...
Pytanie... kupuj zatem z niemieckich aptek internetowych... :p

4 3
ID:29038

ben Jakov

We Włocławku można mieć wrażenie, że to miasto chorych ludzi - tak wiele aptek. Obawiam się, że wkrótce ich liczba dorówna "spożywczakom".

0 0
ID:29044

nieobecny

"w aptece w kwiatach polskich..."
Kryptoreklamę uskuteczniasz?

4 0
ID:29063

Pytanie

Dzonny -sympatyczna obsługa nie przeszkadza zdzierstwu ,jakie tam sie uskutecznia .A już wiele osób zaopatruje sie w leki za Odra ,bo jest taniej podobnie jak cukier (!)..... ,,o takie Polskie walczyliśmy''?

3 0
ID:29079

dzonny_killer

o "takią" Polską nie mogłem walczyć, bo byłem za młody, za to mój ojciec stanął na wysokości zadania... odkąd to możliwe "walczę" na swój sposób o uniemożliwienie powrotu karminowej zarazy do władzy... jak do tej pory żaden rząd mnie nie porwał, więc staram się żyć najlepiej w zaistniałych warunkach i jak ktoś chce jeździć po cukier do Niemiec, a po leki sięga do netu to jego sprawa, na tym m.in. polega demokracja... "sympatyczna obsługa" nie spowoduje, że kupię dany artykuł drożej, to proste jak drut! idę gdzieś indziej, szukam dalej, jak trzeba nawet w necie - tam kupiłem lodówkę, pralkę, telewizor, na czym włącznie z dostawą zaoszczędziłem ok. 2000zł, ale chciało mi się poszukać... na tym polega połączenie wolnego rynku z rozwojem techniki... dalej np. za dwa rowery wraz z transportem z Kanady zapłaciłem duuużo mniej niż za jeden podobny w Polsce... więc zamiast tracić czas na utyskiwanie, narzekanie i marudzenie zacznij Pytanie wskazywać ludziom po prostu lepszą drogę, inną drogę... płakać to już wszyscy potrafią... :p

0 0
ID:29088

misiulek

Nie proponuję zakupów w aptece przy ulicu Ż..... leki drogie, ale najgorsze jest chyba to że pani która tam pracuje nie umie liczyć i powinna w domu siedzieć. Zostałam oszukana wręcz okradziona. Jeżeli jesteście klientami tej apteki to zwracajcie uwagę na paragon i resztę jaką Wam wydają.Odradzam tą aptekę bo pracują tam ....., szczególnie jedna pani.

0 0
ID:35361

Karol

Tutaj mają podobno tanie leki: http://apteka-wloclawek.net-promo.pl
Ma ktoś opinię?

0 1
ID:60647

owca

Każda apteka ma coś tańszego i coś droższego. Ostatnio najdroższe leki ma superpharm, chyba ze ma promocje akurat, bo poza tym to często 100% drożej, ale kto by tam sprawdzał. leki na recepte towszedzie to samo bo refundacja jest. a w sieciowach to sie usmiechaja i wciskaja zeby kupowac - taki supermarket sie zrobil, nie apteka. poza tym niektore apteki przechodzą zamkniecie przez oszustwa i otwieraja znowu pod ta sama nazwa po miesiacu - tak jest w calej polsce. no ale co zrobic, jak ludzie lubia miec tanio - kazdy orze jak moze, tylko potem zdziwko, ze ktos narod okrada i np lekow nie ma w aptekach, albo ooo byla taka tania apteka, a w tej polsce tak strasznie i budzet panstwa dziurawy i na chorych ludzi nie ma, bo buli na przekrety aptek z superpromocjami.

0 0
ID:68392

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA