Obiecuje ze po Swietach ZALOGUJE sie niech WAM bedzie!...

Obiecuje ze po Swietach ZALOGUJE sie niech WAM bedzie! Zbieramy sie juz do wyjazdu do wnuczki i wracam we wtorek! Chceprzeslac wszystkim Panstwu spokojnych, pogodnych Swiat, duzo usmiechu zawsze nie tylko "z okazji.."Paniom mokrego dyngusa ale..dobrymi perfumami...Wszystkiego dobrego!

8 komentarzy

babsztylseniorka

Zarezerwowałam ci seniorke na dwa tygodnie od 21.04.

0 0
ID:29065

dzonny_killer

dzięki... wzajemnie :)

0 0
ID:29069

seniorkaFC

...no trudno sie mowi ale nie jestem drobiazgowa wiec uzywaj "senorka babsztyl" nawet dozywotnio! Rozwazam czy zarejestrowac sie czy jednak nie? Pomysle nad tym jeszcze a tymczasem pozdrawiam i milej zabawyDzonny milo mi ,ze przyjales zyczenia i tez serdecznie dziekuje. Dzisiaj wieczorem mam uczte pt MECZ! Troche klopot bo lepsza polowa czyli maz kibicuje niemieckiej druzynie a ja wyspiarzom . Mysle ze katastrofa dla zwiazku to sie nie zakonczy......hahaha! Jutro za to zgodnie noga w noge stawiamy na Barcelone oby oby.....Pozdrawiam

0 0
ID:29171

dzonny_killer

Dziś serce moje bije przeciwko united, więc niestety siłą rzeczy trzeba kibicować szkopom, ale jutro... VISCA EL BARCA!!!

0 0
ID:29188

seniorkaFC

Mecz byl miodzio! Rooney jak zawsze na wysokosci zadania! Emocji mnostwo i kibicowanie udane mimo iz maz mial troche "muchy w nosie" ale przeszlo szybko. Do uslyszenia jutro po meczu no bo ze BARCELONA wygra to jestem pewna mimo wszystko! Dobrego ogladania zycze..

0 0
ID:29193

dzonny_killer

brutalny real ponownie upokorzony przez Barcę!!!
real! co? znów zero!!! :p

0 0
ID:29209

seniorkaFC

Oj byla rzez na wczorajszym meczu ze prosze siadac! Primabalerina RONALDO godny ubolewania i to zgrana karta juz...Mecz wspanialy no i wynik ! Juz nie moge doczekac sie rewanzu..to bedzie widowisko co?? Pozdrawiam.

0 0
ID:29240

dzonny_killer

a co sądzisz o wielce pokrzywdzonych kopaczach (dosłownie) realu i ich twierdzeniu, że UEFA sprzyja Barcelonie?

0 0
ID:29272

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA