Chciałbym znaleźć prawdziwe życiorysy naszych pezydentów...

Chciałbym znaleźć prawdziwe życiorysy naszych pezydentów -pełne a nie wybrane wątki z życia chciałbym wiedzieć więcej o ludziach którzy nami dyrygują

4 komentarze

ben Jakov

Czcigodny Andrzeju, kiedyś Radio Wolna Europa podawała prawdziwe numery totolotka... Gwarantuję Ci, że za kilka lat okaże się, że to nie Wałęsa, a duo Curdupplo Xeros podpisywali Porozumienia Gdańskie, że o przywództwie w słynnym strajku nie wspomnę...

3 3
ID:29217

dzonny_killer

kiedyś szukałem @andrzeju i nie znalazłem... owszem nie przyłożyłem się, więc być może to nic straconego ;-) kwestia zwiedzenia kilku archiwów i wiesz wszystko, co chcesz... trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać i czego ;-) oraz poświęcić dużo czasu na wertowanie dokumentów...

0 0
ID:29254

Adam

Dla mnie osobiscie to nie zyciorys jest wazny ale to, co robi sie z naszymi pieniedzmi. Fundujemy wygody ludziom na stoleczkach, oplacamy wyrobione za nasze pieniadze emeryturki a oni w wypadku jezeli wystepujemy o cos, smieja sie nam w nos i dalej uzywaja sobie.

0 0
ID:29314

...........

Cenzura wykasowała niewygodne wątki.......
Nie wiem czy wiecie np że przetarg na komputerowy system sterowania miastem wygrała we Włocławku firma z grup Krauzego?
A wiecie że pan Pałucki się z nim zna?

Poszukajcie a znajdziecie jest tego sporo ale faktycznie w wielkich mediach tego nie ma.....

1 0
ID:29483

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA