Chciałbym serdecznie pogratulować pomysłu osobie bądż...

Chciałbym serdecznie pogratulować pomysłu osobie bądż grupie osób która wczorajszego wieczoru uszkodziła około 10 znaków drogowych i tablic w okolicy mostka na Lubieńce na styku Włocłaawka i Nowej Wsi.Naprawde jestem po wrażeniem waszej pomysłowości i kosekwencji że tez wam sie chciało zużyćć tyle energi.Jesli w przyszłości bedzieci znów mieli jej nadmiar to proponuje walnijćie sie nawzajem w głowe.Też będą ślady zniszczenia ale szkoda z waszych poobijanych łbów mniejsza.Pisze tak proforma bo prawdopodobnie tego nie przeczytacie bo wydaje mi sie że sztuka czytania takim trglodytom jak wy jest obca.

6 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Nic, tylko zedrzeć z takich łachy, zakuć w dyby na pl. Wolności i wybatożyć. Po wszystkim obciążyć finansowo za naprawę szkód.

6 2
ID:29459

dzonny_killer

zapomniałeś dodać, że jeszcze na pal trzeba nabić... no chyba, że chciałeś oszczędzić im przyjemności... :p

4 5
ID:29465

zxxc

Również wczoraj przejeżdżałem tamtędy i zastanawiałem się jak ułomnym trzeba być żeby znaki powywracać.....

Może tak:

5 1
ID:29468

Pytanie

A gdzie były w tym czasie ,,lotne'' patrole ,,naszej '' bohaterskiej Mili...Policji -może ,,suszyły'' przy dziurach na Toruńskiej ?

0 2
ID:29473

kat

Nasi "stróże prawa" gdyby zechcieli się wziąc konkretnie do roboty to z pewnością znaleźliby winnych. Wystarczy przycisnąć informatorów będacych na garnuszku policji i różnych "podpadziochów" z Nowej Wsi i Kruszyna. Wiadomo, że to dzieło wracających do domu z nocnych dyskotek mieszkańców tych własnie terenów. No ale to trzeba chcieć, a najlepiej to się czaić z radarem za krzakami albo rolnika ścigać za brudne swiatła w ciągniku bo do BMW to mundurowi podchodzą raczej z respektem, a już szczególnie a jakąś znaczną rejestracją. Wtedy udają, że nie widzą albo są czym innym zajeci, po co się będą narażać jakiemuś wpływowemu tatusiowi albo mężowi pani redaktor...

1 0
ID:29477

normal

nie bronie naszych lokalnych małolatów ale to mi raczej wygląa na demolke osób idących raczej w kierunku Włocławka. W kierunku Kruszyna jest troche znaków do położenia szczegolnie ze sa tymczasowe oznakowania związane z budowa autostrady a tutaj nic nie poległo.Demolka zaczyna sie około 200 metrów w Nowej Wsi i kończy juz we Włocławku..Do tej pory myslałem ze głownym wrogiem "balowiczów"wracających z imprez np. na lotnisku są kosze na smieci bo praktycznie kazdy poranek po takiej imprezie równa sie z mnóstwem walających sie koszy po całym Michelinie i Mielęcinie.Wic pisac tak na pewniaka czyja to robota to troche przedwczesna ocena.

0 0
ID:29484

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA