Ktoś komuś obiecywał darmowe bilety MPK i obcięcie diet...

Ktoś komuś obiecywał darmowe bilety MPK i obcięcie diet radnych o połowę- czy pamietacie kto to taki ten OBIECYWACZ ?Czy nie sądzicie ,że trzeba sobie go okresowo przypominać ?

7 komentarzy

zxxc

Ktoś obiecywał też remonty włocławskich ulic i nowe dywaniki na cytuję "głównych ulicach" :) Widział ktoś może remont Kruszyńskiej? Al. Kazimierza Wielkiego? Wiejskiej? Kaliskiej? Polnej? Warszawskiej? Bo ja chyba przeoczyłem :)

10 0
ID:29508

dzonny_killer

hahaha... ktoś jeszcze wierzy komuszkom??? :p

8 1
ID:29511

w.t.f.

jasne, RADNY KUKUCKI publicznie (na antenie jednej z lokalnych stacji tv) obiecał przeznaczenie połowe swojej diety radnego na darmowe przejazdy dla bezrobotnych do pośredniaka.

Panie Kukucki, i jak tam idzie ten temat? Mieszkańcy są ciekawi, czy pana kolejna obnietnica skończy się jak wszystkie poprzednie?

10 2
ID:29512

wredny

Jak to nic się nie robi? To skąd te trudności komunikacyjne? A może właśnie jeszcze więcej trzeba rozdłubać, aby do takich trafić, że remonty mają miejsce.
A co do obiecanek, to Zboniu też kiedyś obiecał, że wyjaśni sprawę tego meleksa z Cypru. I co? Nawet na sprawę się nie stawił. I dalej udaje greka.

2 9
ID:29516

Lizusek Pisu

A mi się wydaje, że największe obietnice złożyli J. Stocki i jego pracodawca Ł.Zbonikowski. Ale oni zawsze tylko żartują.

4 7
ID:29519

Pytanie

Z waszych wypowiedzi wynika ,że cała ,,najwyższa '' rada gra w głuchy telefon i ,,kto więcej kłamie '' .Może to pozostałść z lat dziecinnych ambicji ?

3 2
ID:29527

Max

Kurde jeden obiecał 100 baniek i do dziś do mnie nie dotarły.

1 1
ID:29576

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA