Ciekawe o ile powiększył swój majątek Pan Andrzej...

Ciekawe o ile powiększył swój majątek Pan Andrzej Pe?
http://cia.bzzz.net/prezydenci_miast_to_milionerzy

13 komentarzy

Krystyna

Wiadomo, lupia ludzi ze skory. Podwyzszaja sobie pensyjki, wyplacaja nagrody, za staze, premie, a nawet trzynastki pomimo, ze to nie sa zaklady produkcyjne. Im jest dorze a ludzie przymierajavcy glodem nie obchodza ich..

6 3
ID:29518

zxxc

Zadajesz pytanie to racz się podpisać :)

8 2
ID:29523

ben Jakov

Trzeba było prezydentem miasta zostać... Wydaję się, że zawiść bezinteresowna przez pytającego przemawia...

7 5
ID:29528

seniorkaFC

do powiekszania majatku kazdy ma prawo przeciez! Niczego w tym zlego nie widze chyba ,ze jest powiekszany przez szwindle ,kradzieze itp itd ale trzeba to udowodnic a jak ma sie takowe dowody to zglosic gdzie trzeba i po ..zabawie! Rzucanie takich oskarzen na lewo i prawo ot tak sobie tez jest karalne. Fakt ze tu jest sie anonimowym nie upowaznia do rzucania potwarzy wiec po co to robic?...Kaja spiewa ze"..A jezyk lata ,lata jak lopata..."

4 8
ID:29530

seniorkaFC

do powiekszania majatku kazdy ma prawo przeciez! Niczego w tym zlego nie widze chyba ,ze jest powiekszany przez szwindle ,kradzieze itp itd ale trzeba to udowodnic a jak ma sie takowe dowody to zglosic gdzie trzeba i po ..zabawie! Rzucanie takich oskarzen na lewo i prawo ot tak sobie tez jest karalne. Fakt ze tu jest sie anonimowym nie upowaznia do rzucania potwarzy wiec po co to robic?...Kaja spiewa ze"..A jezyk lata ,lata jak lopata..."

2 7
ID:29532

................

Jestem osobą prywatną i nie muszę się podpisywać...po co mam używać pseudonimu jak prawie każdy z was....skoro to to samo jak brak podpisu?

Zacznijcie używać prawdziwych imion i nazwisk a ja wtedy też z chęcią podyskutuje poważniej.

W tym wypadku nawet administratorzy się nie podpisują,a mogli by....
Dodało by to wiele zaufania dla portalu.

A panowie chyba nie na temat komentują.
Zawiść?....Bezinteresowna?......Wydaje się?
A może jakieś konkretne argumenty na moją bezinteresowną zawiść?
Bo wydawać się może dużo....do momentu.

Ciekawi mnie czemu ważniejsze są dla was szczegóły niż główny nurt tematu...

Te wasze plusiki i minusiki wstawiacie by podnieść sobie samoocenę i mniemanie.Inteligentni z was Panowie ale by być mądrym trzeba używać inteligencji w dobrym celu.Bez tego jest się tylko inteligentnym, jak szybki samochód bez kierowcy i celu.

5 5
ID:29535

szuja

@~................ ileś tam.
Powiem ci ,ze jesteś straszna szuja.Najpierw miałeś wielkie pretensje ,że ci ktoś zaiwanił nick a teraz go nie używasz.To po cholerę brałeś żonę ,żeby mieć pretensje do sąsiada.Hahaha

5 3
ID:29537

ben Jakov

"Osoba prywatna' bez podpisu zdaje się być, jak ten Jontek z kawału, co to o sprawiedliwość społeczną modlił się. W końcu Bóg go wysłuchał i odezwał się z nieba: A jakiej ty sprawiedliwości chcesz? A bo, Panie Boże, Franek ma sto owiec, a ja tylko jedną. No to też chcesz mieć sto - mówi Bóg. Nie, ja by, tam chcioł, żeby jemu 99 zdechło.

3 2
ID:29540

Pytanie

A w samorządówce ,,szeregowcy '' zarabiają....1300 brutto, oczywiście nie ci z ,,letygimncjami '' -czy to nie jest wstyd dla ,,wadzy''?

5 2
ID:29541

Korektor

Zle zadane pytanie.

Nie ile, tylko gdzie sa.

1 0
ID:29546

dzonny_killer

zapewne nie bez powodu niewygodne tematy, trudne pytania są zbywane, przemilczane lub zastępowane bezsensownymi tematami zastępczymi, kłótniami, sporami etc. ... nasze postkomunistyczne władze Włocławka lubują się w tym i trzeba im przyznać, że są w tym nieźli :p

3 0
ID:29549

.........

Miło że są jeszcze jednostki które nie dały się struć i zaślepić pustymi kłótniami i umyślną chaotyczną dezinformacją.

1 1
ID:29562

Laki

A tu znowu melex się interesuje zarobkami innych? Rozlicz się z hotelem na Cyprze, publicznie po wszystkim oświadcz że to zdarzenie to już historia i nie wisisz nikomu kasy, a wówczas baw się w dedektywa ile inni zarabiają.

0 3
ID:29575

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA