Nie, no rozbawił mnie jak zawsze radny J. Chmielewski,...

Nie, no rozbawił mnie jak zawsze radny J. Chmielewski, który w TV WC 24 powiedział, że w rozmowach z pielgrzymami hiszpańskimi promował Włocławek, hehe. Ten sam Włocłwek, który do spółki ze Stockim i Zbonikowskim tak totalnie krytykują, że nic się nie dzieje, że się nie rozwija, że ubóstwo i nic nie idzie ku lepszemu. W takim razie w jaki sposób i w jakim języku radny Chmielewski rozmawiał z Hiszpanami. Może jak Zbonikowski kiedyś po angielsku mówił - "big sondaże", hehe.

5 komentarzy

znawca

Wole zeby z Hiszpanami na migi promowal, niz zeby Pala w Moskwie po zlozeniu raportu w jezyku ojczystym ruskich zapraszal.

4 7
ID:29554

seniorkaFC

moze i wypromuje miasto u Opatrznosci bo brat jest bardzo blisko Najwyzszego i Wloclawek stanie sie miastem"mlekiem i miodem plynacym.." Jak tak patrze na Jareczka to nie wiem czy smiac sie czy plakac! Na bezczelnosci mu nie zbywa i gdyby buta i chamstwo..o,pardon "szpagatowa inteligencja raczej" mialy skrzydla to fruwal by Chmilewski do upojenia ! Tak czy siak predzej czy pozniej czeka go TWARDE ladowanie!

5 1
ID:29579

Wieniec

Słuchajcie a co to za radny, który wybudował sobie dom w gminie Brześć Kujawski i tam zamieszkuje, a żeby mandatu nie stracić nadal zameldowany jest we Włocławku??? Gdzie tu uczciwość ???? Po to aby brac te 1500 złotych dietki???? Wstydź się Pan !

6 1
ID:29594

Pytanie

Seniorko ,czy odważysz porownać ,,tą butę i chamstwo '' do zachowań jego adwersarza , czy potrafisz określić ,czym oni się różnią .....dla interesu wyborców ?Obiektywie i bezczelnie- z którego z nich wyborcy mieli większy zysk w zamian za glosowanie na nich -dlatego przecież na nich głosowali ?

1 1
ID:29612

dzonny_killer

hmmm chmiela to czasem widuje się na Hutniczej, gdzie zamieszkuje... zresztą w klatce z moją znajomą, która go często widuje... tak więc @wieniec sprawdź informacje, chyba że twoją rolą jest rozsiewać kłamliwą propagandę :p

1 0
ID:29735

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA