Oszukali Protasiuka dwa razy. To było przyczyną...

Oszukali Protasiuka dwa razy. To było przyczyną katastrofy?
http://www.fakt.pl/Oszukali-Protasiuka-dwa-razy-To-bylo-przyczyna-katastrofy-,artykuly,103113,1.html

6 komentarzy

wolf

To jakieś bzdury. Przecież Protasiuk będąc już nad lotniskiem, doskonale widział na własne oczy jakie są warunki ( a właściwie ich nie ma ) do lądowania,Ponadto kolega z JAKa , który lądował wcześniej , też go informował, że cyt." ogólnie to ..... tutaj jest". Pozostaje wyjaśnić, kto sprawił, że kpt Protasiuk podjął fatalną w skutkach decyzję o lądowaniu. To jest jedyna niewiadoma w tej smutnej historii i nie wiem czy kiedykolwiek będziemy wiedzieli na pewno kto to był.

0 1
ID:29685

Al

Dzisiaj od samego rana znów latają nad Świdwinem TU 154/102/ i próbują kolejnego podejścia - raz z otwartym podwoziem raz z zamkniętym.Ile to kolejnych kosztów związanych z wyjaśnieniem katastrofy w Smoleńsku.Szkoda tylko ,że płoszą bociany.

0 0
ID:29688

szuja

A ja już myślałem ,ze spadli na magazyny w Wólce i stąd ten wielki pożar i czarny toksyczny dym.

0 0
ID:29702

dzonny_killer

dżizas a Wam się ten smoleńsk jeszcze nie przejadł? Jeszcze Szujo wyjdzie żeś pisiorem ostał :p

0 0
ID:29743

szuja

@dzonny
Dobry bajerek.Już lecę,mało się nie rozlecę. Jak Arukowicz z gęby cholewę zrobił. A taka fe była PO.Następny śmieć i nie ważne czy czerwony ,czy Mężydło.

1 0
ID:29757

dzonny_killer

Każdy spadający będzie śmieciem... niezależnie od miejsca lądowania...

0 0
ID:29768

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA