Czy ktoś z Was może policzył ileż to razy SZANOWNA pani...

Czy ktoś z Was może policzył ileż to razy SZANOWNA pani radna Sobolewska miała wystąpień na wczorajszej sesji we Włocławku, no i chyba nie lepsze jest słynne małżeństwo radnych.Same niemowy, czy chodzi o przetrwanie całej kadencji i branie za nic diety?A co do p.Sobolewskiej, dlaczego siedzi koło p.Kołodzieja, skoro głosuje jak sld, czyżby nie było miejsca koło kolesi tak samo głosujących , czy jej nie chcą?A małżeństwo po cichutku przeżywają każdą sesję nic się nie udzielając i szybciutko po cichutku po kaskę lecą.Tak przeleci cała kadencja no i wyborcy z Włocławka będą wniebowzięci , że wybrali takich "rozmówców"

10 komentarzy

Włocławianiuuuniuś

Droga LALO,
milczenie jest złotem, nic dodać nic ująć. Nijakość wkradła się do tej rady, dodał bym lizo-lizaczki. Oglądając naszego muzyka na skrzypcach stwierdziłem że to niby facet - wstrzymujący się prawie we wszystkich głosowaniach - cena nie dosytu czy schizofremi wód Jadwigi.
Szacuneczek dla: Kołodzieja, Horonziak, i bezlitosnego Bieńskowskiego. Choć walicie głową w Beton - odsłaniacie jego słabość: kasa i stołki.

5 0
ID:29687

seniorkaFC

Oj zbyt duzo pisania na ten temat! Dla mnie to jest "towarzystwo wzajemnej adoracji" i kolor legitymacji nie ma znaczenia! Mam prywatna teorie na temat politykow tych lokalnych i tych ogolnopolskich ze tak powiem! I jedni i drudzy to tacy zyciowi nieudacznicy ,ktorzy uwazaja ,ze mielenie jezorem to jedyna dobra rzecz i nie maja ZADNYCH osiagniec ! Do politycy tacy sie garna bo kto ich rozliczy za prace? Mandatu nie dostana>>? e to pozornie tak wyglada ze obywatel ma wplyw. Ordynacja jest tak skonstruowana ze krzywdy im nie zrobi toz to ONI ustanawiaja prawo wiec nie przeciwko sobie prawda.... Jedyna rada to WYMOWIC Posluszenstwo i CALKOWICIE zbojkotowac wybory.. ale jak to zrobic? Internet jest potega ale ludzi nie zmieni a szkoda bo jesli ustoj mozna bylo sila ludzi zmienic to i to mozliwe powinno byc! Moze warto uzyc internetu dla dobra sprawy i pokazac te rzeczywista czerwona kartke? Ja juz sie zglaszam a Panstwo?

0 0
ID:29696

Al

Z samymi wystąpieniami P.S to jeszcze do przełknięcia ,ale może funkcjonować takie małżeństwo?On pełen elokwencji ,a ona wiejska kurka-okaz bezguścia.

2 1
ID:29701

szuja

Osińska to podobnież całkiem,całkiem .Ja z nią rozmawiałem przez telefon na dyżurze dwa miesiące temu to do dzisiaj zapomniała mi odpowiedzieć na zadane pytanie.Pewno jestem za inteligentny i nie zrozumiała.Musze jeszcze raz zatelefonować do jej męża.

2 2
ID:29706

Al

Szuja ,jeżeli ty uważasz się za inteligenta to Skrzypek ma już tytuł dr.hab.

1 1
ID:29722

Do Szuji

Chyba jesteś nawalony.A Ty o Osińskiej.Przecież tu chodzi o żonę byłego Sobolewskigo.
Wieś tańczy i śpiewa.

1 1
ID:29723

szuja

O przepraszam ale ktoś ze szanownych moderatorów wyciął Osińskich , to już sprawa innych kaloszy.Zwidów jeszcze nie mam.
@Al najpierw odpowiedz na kierowane do ciebie uwagi.Ty zachowujesz się jak kuku-łka.A Sobol jaki był taki był ale ty nie masz się z nim co porównywać . Bo jak porównać dęba z osiką.

0 0
ID:29729

Srodek

Sobol jak byl taki byl ale inteligencji i klasy nie mozna bylo mu odmowic, zgubila go pazernosc. Szkoda.

Co do tego jak oceniam radnych:

Kolodziej, wiedza i elokwencja powala czerwonych, dobry material na posla, sentora

Horonziak, motywacja - nienawisc i chec zemsty, efekt czasem komiczny ale ogolnie kobita ma jaja nawet wieksze od meza chyba. Jej glowna wada to przegadanie, slucham jej, czasem cos ciekawego mowi ale dorzuca cala otoczke, ktora rozmazuje przekaz.

Bienkowski - he he, bezlitosny , gosc jest bezkompromisowy we wskazywaniu bledow wladzy, nie idzie na uklady typu pieniazek do kieszeni- geba na koldke, cos w tym jest bo jak widzialem ostatnio z relacji na Q4, jest glownym obiektem ataku SLD, mialem wrazenie, ze wskoczyl na liste zamiast Bin Ladena :-)

reszta.... zawod, juz nie mowie o radnych dietetycznych czy tych co $kutecznie przekonali wyborcow, ale chyba wladza walnela im do glowy

zawod... Chelminiak... po prostu szkoda... mloda czerwona krew zastygla w zylach, chyba mu zrobili transfuzje od Wawrzona.

Skrzypek... no comment...

1 1
ID:29731

hahhaah

inteligencji i klasy? buahaha, ja raz widziałem jak nagryzł ciastko i odłożył na klosz tuz przed jakaś konferencja, czy spotkaniem z mediami. nawet to w tvk widzialem kiedys
bredzisz człowieku

0 0
ID:29745

To ja...

Praca Radnego nie polega na pustym gadaniu i prezentowaniu się przed kamerami. Plus z tego jest tylko taki, że obnażają swoją niekompetencję i brak podstawowej wiedzy. I jest to żałosne.

1 1
ID:29781

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA