Ogladam WC26, co pol godziny potyczka Kukucki- Bienkowski....

Ogladam WC26, co pol godziny potyczka Kukucki- Bienkowski. Tak jak nie lubie WC i jestem sympatyczka SLD, ale musze napisac. Nie takiego poziomu spodziewalam po mlodej SLD. Prostak to malo powiedziane. Czlowieku, przyniosz wstyd FMS'owi. Jak nie potrafisz przynajmniej sprzedac sie medialnie to daj szanse innym. Powinnienes dostac zakaz wypowiedzi od struktur SLD za osmieszanie poziomem wypowiedzi. Kultura to podstawa, nie tego oczekiwalam od SLD. Nie tego.
Na kogo mam glosowac, PO nie lubie, PIS nie cierpie, o reszcie nie ma co mowic. Ale lewica to cos co mi pasowalo. Ludzie pamietajcie. Reprezentujecie nie tylko siebie ale tez nas mlodych lewicowych, a to co pokazujecie to prostactwo i pycha w najgorszym wydaniu. Nawet Chmiel tak sie nie zachowuje.
Wstyd,.

8 komentarzy

szuja

Nie tylko ty masz taką przypadłość.Myślałem jest na lewicy mądry człowiek z przekonania i rozsądny p.Arłukowicz i co też szuja. Myślałem we Włocławku o Bieńkowskim ale jak to znowu drugi Arłukowicz tylko z innej formacji.Licz na siebie młody Polaku bo zawsze cie wydymają.Tak krytykowana PZPR (mająca garba w ZSRR) ZACZYNA BYĆ PRZYKŁADEM ALE POZYTYWNYM DO OBECNEJ CHOŁOTY.

4 3
ID:29762

Pytanie

Brawo ,wiecej takich igrzysk ,może owce wreszcie otworzą oczy i zobaczą przez kogo są strzyżone .A dla czego nie padlo pytania o darmowe bilety MPK i obniżki diet radnych ?

7 4
ID:29766

Mopsik

Szuja o czym Ty piszesz? Bienkowski jest z PO. Ty masz kontakt z rzeczywistoscia? Post jest o Kukuckim.

4 3
ID:29770

Dorcia

Szuja to cos cpa?. Przyznam racje Karolci. Wstyd. Takiego ..... jak u Kukuckiego nie widzialam jeszcze w naszej g.... wloclawskiej polityce.

8 3
ID:29771

Oczytany

Karolino!! Masz całkowitą rację!! Takiej zapyziałej SLD dawno nie widziałem. Nie tylko na niwie Włocławka, ale całego kraju!!!. To co się dzieje, przekracza wszelkie normy!! Okazało się że ta cała lewica to nic innego jak wielki Klęcznik Kleru!! Same sługusy i lizusy!! Włażą czarnym w d.... jak tylko mogą!!.

4 4
ID:29779

szuja

@~Mopsik i Dorcia
Razem za strażników miejskich moglibyście robić. Jeden umie..........a drugi.
A ty czytałeś ze zrozumieniem o czym ja pisałem. Wszystko kawę na ławę bez uproszczeń bo .... nie załapie.Mam na uwadze inteligencję Bieńkowskiego i że coś sobą reprezentuje a nie PO czy PiS.Załapał,-liście?Hahaha

2 1
ID:29788

dzonny_killer

Zarówno qqcki, jak i Bieńkowski to takie "szczekaczki"... i na tym koniec z podobieństwami... Bieńkowski jest w latwiejszej sytuacji, gdyż opozycji zawsze łatwo jest krytykować, a nasza specjalnie nie musi się wysilać, bo "żądzoncy" karminowcy dają szerokie pole do popisu (efekt nie zamierzony :))) )... Choć z drugiej strony podoba mi się, że radny S.B. (ciekawe inicjały nie?) oprócz wytykania błędów (nie tylko rażących i oczywistych) wskazuje czasem co zrobić, aby było lepiej... niestety buce są w swej czerwieni zaślepieni, choć qcający czasem dokona jakiegoś plagiatu od opozycji... Chciałbym zobaczyć czy i jak spełniłby się Bieńkowski po drugiej stronie, mając jakąś władzę... Czy pokazałby, że ma "cojones" i własne zdanie, czy też że jest "mientki" i nie potrafi się postawić... :p

1 1
ID:29803

Pytanie

Dzonny ,jak możesz ?-,,szczekaczkami ''nazywano w czasie wojny megafony ziejace propagandą Gebelsa .....czy to porównanie pasuje do ,,naszych czcigodnych '' politykierów ?

0 0
ID:29848

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA