Muszę podzielić się z Wami tym ,co zaobserwowałem...

Muszę podzielić się z Wami tym ,co zaobserwowałem stojąc przed Carrefourem przy Pogodnej. Moją uwagę zwróciło dwóch karków w srebrnej zdaje się,że Toyocie - jeep.Stałem z boku więc chyba była to była toyota.Wcześniej podszedł do mnie sąsiad więc troszkę pogadaliśmy.W pewnej chwili , widzę jak idzie sobie elegancka kobieta,na mój gust ok.35 - 40 lat. Nagle pasażer auta,otworzył okno chwycił za butelkę,prawdopodobnie od piwa i próbował rzucić nią w tę kobietę.Oboje krzyknęliśmy aby ją ostrzec ale ona chyba nie usłyszała bo szła dalej.Nie udało mu się trafić bo wypadł z samochodu a wraz z nim owa butelka.Kierowca tego auta wyszedł żeby mu pomóc wstać i też się przewrócił,oboje byli tak ''roześmiani'',że nic nie kontaktowali. Dzwonię na 112 a tam nikt nie odbiera. Dzwoniliśmy na zmianę z sąsiadem ale gdzie tam. W końcu postanowiłem podejść na tyle aby spisać numery rejestracyjne ale oni chyba byli mniej ''roześmiani''niż przewidywaliśmy z sąsiadem, weszli do auta i ruszyli z piskiem opon w stronę ulicy Promiennej. Wiecie co? nikogo to nawet nie obeszło, a widziało to zajście kilka osób.Tacy popaprańcy stanowią zagrożenie,mogą kogoś okaleczyć lub zabić.Nie wiem jak to możliwe, że takich degeneratów policja nie dostrzega. Oni przed marketem stali już jakiś czas więc ich stan musiał ktoś jeszcze zauważyć. A gdyby jadąc potrącili kogoś? Przecież w pobliżu jest szkoła, bo w stanie w jakim się znajdowali było to wysoce prawdopodobne.To co się teraz dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.

4 komentarze

były włocławiak

to jest styl podrywu tych z cejstracja CW.....NO BRAWO,BRAWO WŁOCŁAWIACY kultura do pozazdroszczenia a policja / to tylko radar i krzaki a tak to sie boją yalichOSIŁKÓW lub maja z nimi układy

1 0
ID:29830

dzonny_killer

podjęliście rękawicę... przyjęliście obywatelską postawę... jeśli sytuacja nadal nie daje Panu spokoju to sugeruję spacer na Okrężną i szczerą rozmowę, ale nie z szarym misiaczkiem...
choć zawsze pozostaje pytanie, czy gra jest warta świeczki? zaraz zapewne padną takie głosy... ja bym podrążył "skałę"... :p

1 1
ID:29833

Pytanie

112 ? -taaaaaaaaa ,można ,można dzwonić , przyjadą po ...godzinie i padnie sakramentalne pytanie ,,czy możecie ...obywatelu wskazać sprawcę ? Nie możecie ? No to po co nas wezwaliście ?

2 0
ID:29846

Wolf

Ta kiedyś kapusie to TW. A dziś? I tu zazanczę aby podsycić temat, że mogło o to samo chodzić, czyli bhp na jezdni, drodze publiczej. Więc o co w nieniektórych przypadkach chodzi temu IPN? Hodują nowej słusznej wersji Tw. Dla zasady to też kapusie. W tym temacie co prawda nie jest to adekwatnie przekładalne , bo chodzi o alkohol. Ale dziś też jest wielu Tw co donoszą. Ot naród, czy czasy?

0 3
ID:29850

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA