Polityczni iluzjoniści rozpoczęli ,,mydlenie oczu...

Polityczni iluzjoniści rozpoczęli ,,mydlenie oczu ''Polakom , jednocześnie MACAJĄC ICH KIESZENIE .Sami możecie sprawdzić skuteczność tej metody -wystarczy myjąc mydłem buzię mieć otwarte oczy a potem ...szczęsliwie '' wyjść z łazienki .Sprawdźcie, a zobaczycie jak łatwo ogłupić wyborcę -metoda ta sama tylko mydło bardziej wyrafinowane .

11 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Szanowna Pytanie, jeżeli pewnego dnia zdarzy się cud - czyli pojawi się Twój wpis, w którym nie złorzeczysz na coś lub na kogoś - stawiam pizzę. Albo nie, lepiej lazanię, wg mnie lepsze toto;)))

7 4
ID:29857

dzonny_killer

ja dorzucę browarka jeśli tylko Pytanie napisze coś pozytywnego i ponadto wskaże nam zagubionym jedyną, właściwą drogę oraz swojego guru i przekona nas argumentami, aby właśnie na niego/nią zagłosować... :p

4 1
ID:29861

Pytanie

Kaloryferku -jesli Tobie mydło w oczach i bełkot w uszach nie przeszkadza ,to życzę ,,owocnego ''głosowania, a potem strzyżenia . A te ,,specjaly '' możesz postawić ,,biednym '' politykierom ,ja wolę wyroby domowe -POLSKIE , kosmopolitykę zostawiam wodolejcom ...

3 5
ID:29863

Sami

~Pytanie. No i? O co ci chodzi? Do kogo pijesz? Czy wode lejesz jak ci iluzjoniści?

1 0
ID:29869

Pytanie

Sami - usiłuję dociec jak wielu normalych dorosłych Polaków razi program ogłupiania przedwyborczego .Jeśli te polskie idiotyzmy przedwyborcze dostrzega przebywajacy tydzień w Polsce obcokrajowiec (Szwed) ,to dlaczego my dajemy się tym oszołomom tak ogłupiać i poniżać ?

0 1
ID:29877

zbuntowany_kaloryfer

Domyślam się Czcigodny Dzonny czego tej lasce tak naprawdę brakuje... I z pewnością nie jest to pizza;))))))))))))))))))))

3 1
ID:29882

zbuntowany_kaloryfer

I jeszcze jedno Przemiła Pytanie - już kilka miesięcy temu obiecywałem odpalenie stronki z humorem wszelakim. Opóźnieniom winni są: rząd, pIs, sld, wojna w Afganistanie, międzynarodowy terroryzm, trzęsienie ziemi w Nowej Zelandii, tornada w USiA, a nawet piractwo u wybrzeży Somalii. Generalnie winni są wszyscy. Nie bierzemy tylko pod uwagę mojego lenistwa;))))

2 2
ID:29883

Pytanie

Czy coś stoi na przeszkodzie byś się ,,zbuntował '' i zabrał do ,,roboty '' ?

2 2
ID:29917

dzonny_killer

Szanowny Kaloryferku... jeśli pomyślałeś o tym samym co ja, to... świnia z Ciebie :)))))

2 0
ID:29952

zbuntowany_kaloryfer

Ależ Pytanie! Nie mam nic przeciw polskiemu pysznemu jedzonku! A lazania jest super i nie trzeba być żadnym "politykierem" żeby się wybrać do knajpki..! Już nie wydziwiaj i nie przesadzaj!

Dzonny - :]]]]]]]

1 0
ID:29996

dzonny_killer

Kaloryfer - :]]]]]]]]

0 0
ID:30012

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA