Nie mogę darować Pałuckiemu KOCICH ŁBÓW na Zielonym...

Nie mogę darować Pałuckiemu KOCICH ŁBÓW na Zielonym Rynku. Kobietom trudno jest po takim czymś chodzić, a w tej opinii nie jestem odosobniona. Ilekroć tamtędy przechodzę , przeklinam.

7 komentarzy

Popieram

Całkowicie się zgadzam!!!to chodzenie po tych kamieniach jest dobre tylko dla tych co noszą adidasy lub buty bez obcasów!Za każdy stracony tam fleczek powinnam zgłaszać się do p.Pałuckiego o zwrot kosztów naprawy szewskiej!!!

2 5
ID:29900

TENIA

Co gadasz głupstwa. Ja chodzę bez problemów po kostce granitowej a jestem prawdziwą kobietą

4 2
ID:29902

Do Teni

Ty jestes Jak Palucki czyli mezczyzna

3 2
ID:29907

Pytanie

A masz odwagę powiedzieć mu to w oczy ?

2 1
ID:29913

Stacha

.Kamienny Rynek to porażka jak można po niewyszlifowanych kostkach chodzić.-czuje się każdą nierówność. Proponuję aby ktoś z rodziny prezydenta przeszła się po warzywka na targowisko.-koniecznie ul.Bojańczyka,Zielony Rynek.

3 3
ID:29920

dzonny_killer

@włocławianko... no to mu nie daruj, idź - wygarnij prosto w twarz - i... acha a umówilaś się na wizytę? obiecał, że Cię przyjmie? nie sądzę... najbliższy wolny termin może mieć po następnych wyborach... oczywiście o ile w końcu Włocławianie się go pozbędą... A z tym przeklinaniem uważaj, bo jest karane mandatem... a SM tylko czycha na takie bezbronne okazje... :p
Poza tym szewcy baaaardzo są zadowoleni z zielonego (tylko z nazwy) rynku... lobbyści :p

4 1
ID:29951

Solejukowa

Ludziom to wszystko przeszkadza.....

1 2
ID:29968

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA