Ktoś kupił może już bilety na PRO FIGHT 6? Już 4 czerwca...

Ktoś kupił może już bilety na PRO FIGHT 6? Już 4 czerwca we Włocławku odbędzie się zawodowa gala MMA. Ja już kupiłem bilety na środkowe sektory, bo stamtąd powinno być dobrze widać. Już się nie mogę doczekać... Wreszcie jakieś fajne wydarzenie w naszym mieście.

8 komentarzy

Pytanie

Czy normalny kulturalny człowiek może pasjonować się mordobiciem na poziomie orangutanów (nie obrażając zwierząt) walczacych o kawałek gałęzi ? Czy Włocławka nie stać na wyższy poziom rozrywki dla mieszkańców ? Czy tak jak na nagraniu z treningu młodzieży słowa nie miesczą się w słowniku jezyka polskiego ?

6 1
ID:29947

świnka Peppa

Mnie same plakaty porozwieszane w autobusach przerażają. Poobijani, poturbowani półnadzy faceci. Może się nie znam ale jak dla mnie to chory "sport" dla dzikusów.

4 0
ID:29954

Filipo 31

Kolego a gdzie mozna kupic te bilety?

0 2
ID:29955

Pytanie

W tym ,,sławnym'' klubie uczą dzieci bić się po ,,mordach'',,uczą'' kingboksingu i jedzenia karmy dla trzody chlewnej - a słownictwo jak w .....,,kigrynsztoku'' .....Rodzice ,zanim poślecie tam pociechy, zastanówcie się co robicie ....

1 2
ID:29962

Fan MMA

Bilety tutaj mozna znalezc: http://www.eventim.pl/pl/bilety/pro-fight-6-gala-mma-wloclawek-hala-mistrzow-270052/performance.html

Jest jeszcze troche miejsc, ale zauwazylem, ze w ostatnich dniach coraz wiecej sie sprzedaje

0 1
ID:29967

kuba

ja nie musiałem kupować, bo wygrałem bilet w 1 rzędzie :)

0 1
ID:29988

Fan MMA

Tez bym tak chcial :) ale ja tez mam niezle miejscowki nawet

0 1
ID:29991

jatoja

Ja ide na pewno! Bylem na gali Pro Fight we Wroclawiu i byla konkretna. We Wloclawku pewnie bedzie podobnie tym bardziej, ze walczy "nasz" Lukasz Chlewicki

0 1
ID:29999

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA