Co to znaczy jak w moim tel. kom. wskazującym na siłę...

Co to znaczy jak w moim tel. kom. wskazującym na siłę odbiorczo-nadawcza baterii pojawia się czasem 3G a czasem H.Czy można sobie wybierać w jakiś sposób moc anten.Słabo się znam na tym i nie raz mi zanika rozmowa.

3 komentarze

woytek b.

Możesz sam ustawić.Musisz wejść w ustawienia telefonu a potem wybrać tryb sieci.

1 0
ID:30216

Tomek.L

Jeżeli pojawia się 3G lub H to znaczy, że Masz w ustawieniach sieci zaznaczoną opcję UMTS tzn. mówiąc po ludzku telefon działa w sieci nowszej generacji niż GSM. 3G i H czyli hsdpa to oznaczenia prędkości z jaką do Twojego telefonu są w danym miejscu dostarczane dane (H jest szybsze niż 3G). Jeżeli Wysyłasz e-maile i Przeglądasz wieści z internetu nic bym nie robił. Jeżeli nie, sprawdziłbym w specyfikacji telefonu jaki jest czas czuwania w zasięgu sieci GSM i UMTS i ustawił na taką opcję, w której czas czuwania jest dłuższy.

0 0
ID:30218

kortyzol

Może i mnie ktoś podpowie jak to jest ,że np. Pan Andrzej z Drawska może tak często i praktycznie bez czekania połączyć się ze Szkłem Kontaktowym.On twierdzi ,że ma jakąś komórkę starego typu.

1 0
ID:30240

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA