Mam konkretne pytanie: Czy niektóre sprawy posła...

Mam konkretne pytanie: Czy niektóre sprawy posła Zbonikowskiego już się zakończyły? Podobno też stracił prawo jazdy? Bo sprawa o dewastację pojazdu na Cyprze wszyscy wiemy... Chcę wiedzieć bo sam nie wiem czy to plotki czy jest coś na rzeczy. Chciałbym o tym człowieku mysleć pozytywnie lecz jakby się to potwierdziło to mam blokadę...

8 komentarzy

myślący

Taaa dziwne ugrupowanie. Właśnie jeden z nich (Kalinowski) otrzymał prawomocny wyrok za wałki! A przez ten cały czas jak przedłużał swoją sprawę w sądzie to pobierał pokaźną pensję z publicznej instytucji. Teraz oczywiście ma szlaban! Ciekawe jak sobie poradzi na wolnym rynku konkurując z resztą społeczeństwa.
To samo pytanie mam w przypadku Zbonikowskiego . Ciekawe co by on robił gdyby któryś z wyroków się uprawomocnił? Pójdzie do pracy do któregoś z biznesmenów? Bo panować już mógł nie będzie:-)

3 2
ID:30405

Krystyna

Ale jezeli ktos przez przypadek znajdzie prace to boi sie zeby nie byc zwolniony za blache rzeczy. Ale panowie poslowie zyjacy naszym kosztem bawia sie i sa bezkarni.

2 2
ID:30411

ben Jakov

Proszę Proletaryjata, żeby zapamiętał raz na jutro: członkowie PiS-u nigdy nie popełniają żadnych wykroczeń, a tym bardziej przestępstw, a ich prezes-premier. Cudownie Ocalony Prawie Prezydent Lech Chwilowo Odmieniony Kaczyński w szczególności. .. Każdy zarzut w stosunku do członka PiS-u jest tylko i wyłącznie brutalnym atakiem na partię.

5 4
ID:30416

szuja

Myślałem ,ze nawiedzeni są tylko w PiS ale dotyczy to wszystkich ugrupowań od lewa do prawa. Tylko mamona się liczy i już.Każdy chce odchudzenia Polski żeby nie dostała zawału z tego wypasienia.Gorzej jak anorektyczka zostanie.A może już jest tak skrzętnie to ukrywają jej rodzice solidaruszki.Hahaha

3 8
ID:30417

Zawiedziony Zbonikowskim

"Bo teoretycznie to nawet mona Sejm obciy tymi pienidzmi, gdyby Lepper... " wszyscy pamitamy te sowa. i inne krzywdy janiepanw na narodzie i demokracji

1 3
ID:30422

szuja

@~Zawiedziony Zbonikowskim |
Stary powiedz komuś rozgarniętemu o co ci chodzi i nich napisz o tytm!Hahaha

0 6
ID:30423

piotr1980

Szuja to przeczytaj o politykach komunistycznych, jacy oni byli nawiedzeni: Edward Gierek, Władysław Gomułka, Wojciech Jaruzelski, Bolesław Bierut, Piotr Jaroszewicz, Edward Ochab, Józef Cyrankiewicz, Julian Marchlewski, Włodzimierz Lenin, Józef Stalin, Michaił Gorbaczow, Fidel Castro, Mao Zedong

1 0
ID:30453

szuja

@piotr1980
Najpierw przeczytaj mojego posta.

0 1
ID:30472

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA