ten nasz premier wie co mówi że na azotach będą nowe...

ten nasz premier wie co mówi że na azotach będą nowe miejsca pracy a przecież niedawno były protesty przeciwko zwolnieniom ciekawy jestem kto mu doradza i mówi takie bzdury ach ten donaldinio może od Pałuckiego.

6 komentarzy

normal

no niestety wiesz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele.W zeszłym roku owsze zredukowano zatrudnie w Anwilu o około 80 etatów ale były to etaty w administracji w tak zwanych komórkach wsparcia.Te komórki zostały zreorganizowane.Ale jesli chodzi o zatrudnienie w strefie produkcjnej to cały czas jest rotacja polegająca na uzupełnianiu etatów po osobach odchodzacych na emerytury.I pewnie to te miejsca pracy miał na mysli.

4 3
ID:30449

piotr1980

A ja mam Firmę Budowlaną i przez 2 lata pracowałem przy Budowie Wytwórni Kwasu Tereftalowego na Krzywej Górze, przy Azotach. Powinno być więcej takich inwestycji. Dużo ludzi z Włocławka pracowało przy tej Budowie i dużo inżynierów zatrudnili teraz z Włocławka.

4 2
ID:30452

szuja

@piotr
Raz on raz ona. Macie wspólny nick?

2 6
ID:30465

piotr1980

Do szuja.
Jaka żona. To, że z mojego nicku korzystała raz moja matka to nie znaczy, że jestem obojniak. Zastanów się co piszesz. Tak jesteś za komuną, a za komuny nie było wolności słowa. Ja Tobie nie ubliżam.

3 2
ID:30467

szuja

@piotr1980 Przepraszam ale sam rozumiesz raz tak raz siak.A skąd mam wiedzieć ,że jesteś menem,napisałeś? to czego się faflunisz!

2 3
ID:30471

szuja

@piotr1980
Rozumiem ,że oszczędzacie.Bez przesady i w takim dobrobycie jaki stworzyła solidarność.Hahaha

2 2
ID:30473

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA