W Polsce katolickosolidaruszej żyć nie umierać.Tylko komu?...

W Polsce katolickosolidaruszej żyć nie umierać.Tylko komu? Nawet Obamę w maliny wpuszczono. Hahaha
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9711214,Prawie_2_mln_dzieci_w_Polsce_na_skraju_nedzy__I_jest.html

12 komentarzy

piotr1980

Za czasów komuny też połowy polskich rodzin nie stać było na wysłanie dziecka na przynajmniej tygodniowe wakacje poza miejsce zamieszkania. Tylko wtedy nie robiono badań.

4 0
ID:30451

antek

za czasów komuny pod tym względem było eldorado. Piszesz takie głupoty, bo komunę znasz z książek. Dzisiejsza komuna-SLD to jest (...) i nie należy jej porównywać z poprzednim systemem. Stado towarzyszy okresu przełomu, to zwykli karierowicze i ...... Ludzie dla nich nie istnieją.

2 3
ID:30454

piotr1980

Może i mój syn zna komunę tylko z ksiązek, bo ma 31 lat, urodził się 1980 ale ja jako matka, która żyła w komunie wiem jakie było życie. I nie był stać połowę rodzin na wyjazd do innego miasta.

3 0
ID:30455

piotr1980

Do antek. To dla czego Komunizm w Polsce upadł, skoro było tak idealnie.

4 0
ID:30456

peja

Było eldorado, ale dla pierwszych sekretarzy.

5 0
ID:30458

szuja

@ Peja dlaczego nie chodzisz do kościoła. Może cie beatyfikują! Hahaha

0 7
ID:30464

peja

@szuja, nie odpowiadam Ci, bo to nie ma sensu. Może, gdybyś był mądrzejszy, to byś wiedział, jaki jesteś głupi. Hahaha

5 0
ID:30469

szuja

@peja
A ja ci powiem ,że to żeby wiedzieć ,że się jest głupi,to trzeba być bardzo mądrym.Inaczej jak zrozumiesz ? Stara zasada .Wiem ,że nic nie wiem .A wszystko to ,że do kościoła nie chodzisz.

[IMG]http://i53.tinypic.com/20if3lt.png[/IMG]

1 4
ID:30470

peja

OK sam prosiłeś
http://www.funtest.pl/test/biker12/

1 0
ID:30495

szuja

@peja
Co ty za badziewie wysyłasz .Już w pierwszym pytaniu testu jest błąd.
Najlepszy downhilowiec świata to Arttu Pihlainen (FINLANDIA) a tam się go w ogóle nie wymienia.I co leszczyku? Hahaha

0 2
ID:30500

Zakopower

Z calym szacunem ale czy wy nie widzicie ze porownujecie czasow tzw komuny do Polski 2011! przeciez wtedy przecietnego niemca ledwo bylo stac na golfa jedzyke!!! A komunizm upadl bo go kosciol podkopywal zeby arystokracja mogla swoje fabryki i sklepy poodfierac. Ta z Zachodu oczywiscie

0 0
ID:30537

dzonny_killer

a jak miało być wówczas stać Niemca na innego golfa? może miał sobie szóstkę kupić??? :p

0 0
ID:30616

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA