Zachęcam do odwiedzenia tego poniższego...

Zachęcam do odwiedzenia tego poniższego linka
http://bip.kujawsko-pomorskie.pl/files/praca/2011/oferta_37_2011.pdf
Czyżby wkrótce pan radny przestanie być bezrobotnym radnym PO??? Proponuję akcję dla wszytskich forumowiczów... obstawiamy... kto wygra konkurs??? Ja obstawiam, że Słwomir Bieńkowski... Pozdrowienia

9 komentarzy

MrTrue

A wlasnie niech dziala jako jedyny jest merytoryczny!

5 3
ID:30513

Pontius Pilatus

Nie widzę winy w tym człowieku

3 1
ID:30527

Zakopower

Wymienic tych wszystkich lesnych dziadkow co powysylali swoje dzieci poza wloclawek a miastem trzesa. pomijam tych co ich dzieci tu zostaly i nielegalne interesy robia. Wszystkich, od lewej po prawa strone. Nawet najswietszych! Niech takie Bienkowskie wkoncu rzadza bedzie lepiej wszystkim a nie tylko lesnym dziadkom i ich ukrywanym i oficjalnym dzieciarom.

5 1
ID:30536

Samanta

Trochę pokrzykuje, często głupio(brak wiedzy) i skąd ten zachwyt, ze taki merytoryczny?

1 5
ID:30545

Pytanie

Czyżby zanosiło się na kolejny ,,obiektywny KUNKURS''?

0 2
ID:30553

Zazamcze

Bardzo przepraszam ale Pani Samanta chyba pomylila radnych. Widzialam na wlasne oczy jak zupelnie inny radny pokrzykiwal a nawet ublizal. Radny Slawomir Bienkowski zachowuje sie niezwykle powaznie i rzeczowo. Nigdy ale to nigdy nie slyszalam aby sie osmieszyl lub musial wycofywac tak jak wielu innych politykow. Bardzo serdecznie go pozdrawiam.

5 0
ID:30558

Samanta

Nie, nie pomyliłam Radnych. Napisałam tylko o Radnym Bieńkowskim, że w Jego wypowiedziach widać brak wiedzy i doświadczenia, zarówno zawodowego jak i życiowego. Do śmieszności ma już tylko jeden krok.

0 2
ID:30602

dzonny_killer

już kilka razy to mówiłem i powiem raz jeszcze... podoba mi się ta chłopina... potrafi kręcić głową we wszystkie strony i oprócz negowania złych decyzji/działań (czyli wszystkich) sld i pałuckiego potrafi/chce wskazać alternatywę...

oczywiście z jednej hipokryzją byłoby objąć fuchę w sposób do tej pory krytykowany, z drugiej można optymistycznie przyjąć, że on faktycznie może się nadawać na to stanowisko... oglądając sesje rady miasta wydaje się być najbardziej kompetentną osobą, potrafiącą celnie i boleśnie uderzyć, a jednoczesnie opanowaną i nie wdającą się w durne gierki i niskich lotów kłotnie/spory/sprzeczki wywoływane przez qqłkę... :p

3 1
ID:30606

Poludnie

Bienkoski OK

1 1
ID:30632

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA