Chcę prosić Miejskie Przesiębiorstwo Komunikacyjne o to,...

Chcę prosić Miejskie Przesiębiorstwo Komunikacyjne o to, by ujednoliciło rozkład jazdy linii 14. Teraz inne godziny widnieją na tabliczce przystankowej przy ul. Zbiegniewskiej, a informacja na stronie internetowej www.mpk.com.pl nie uległa zmiaie. Czy trzeba koniecznie jak dawniej ręcznie na kertkę spisać, zamiast wydrukować z internetu aktualny rozkład jazy autobusów. Z pewnością z uwagi na objazdy są zmiany ale idźmy z duchem czasu jeśli posiadamy witrynę internetową. Chyba,że nie ma tam komu jej prowadzić? Z góry dziękuję.

1 komentarz

te portale to cenzura

tez w ten dzien sie spoznilem na autobus , bo w necie byla inna pora podana, ale dostalo sie kierowcy i kanarowi z nastepnego busa, ktory podjechal, piszczalem na caly autobus... no oczywiscie siedziace sieroty za darmo jadace myslaly, ze chory czlowiek wsiadl i jazde robi, ale przynajmniej mi ulzylo, nie po to place po 90 zl miesiecznie za bilet -niech zlikwiduja to niby przedsiebiorstwo i bedzie spokoj, wtedy czlowiek bedzie przynajmniej wiedzial,ze na pieszszo ma isc lub rowerkiem jechac....

0 0
ID:30765

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA