Ludzie glosujcie na Palikota! Tylko on sprzeciwil sie jak do...

Ludzie glosujcie na Palikota! Tylko on sprzeciwil sie jak do tej pory tej klice. Pomyslcie jaki to musi byc czlowiek jak zostawil teke ministra i przywileje. Co znowu wybierzemy mdlych prawicowcow czy gangsterow i interesiarzy z lewicy?

12 komentarzy

szuja

Popieram.Mam już dość czarnuchów , komuchów i solidaruchów.Na pewno na niego zagłosuję i moja rodzina też.

6 4
ID:30797

szuja

Zapomniałem dodać ,ze niektórzy na tym forum palą głupa i myślą ,że są palikotami.
@dzonny czy ty masz jakieś swoje poglądy z wyjątkiem ,że ci się SLD nie podoba,bo ci się nie podoba. A co się podoba .Hahaha

4 3
ID:30801

Daniel

Hmm on się sprzeciwił i co z tego ma ? Podpowiem: NIC!

3 4
ID:30802

wyborca

I zapomniałeś dodać że Palikot chce zrobić porządek z pazernymi panami w czarnych sukienkach , co mi odpowiada i dlatego ma mój głos !

7 3
ID:30804

dzonny_killer

Owszem Szujo, poglądy posiadam. Co mi się podoba? Podoba mi się Korwin-Mikke. Palikot jest jego marną podróbą, do tego układa się z komuszkami. Zadowolony?

3 3
ID:30809

wadera

Palikot ma duże poparcie tylko media go ignorują bo się boją cenzury kleru.Oczywiście ,że będę głosować na jego Ruch.Facet ma chociaż jaja nie tak jak ten straganiarz z SLD.

4 3
ID:30813

ktosik

Ja też dołącze do grupy Palikota, przeciez nie ma na kogo głosowac

4 3
ID:30815

perypatetyk

Dzonny a nie sadzisz ze to wlasnie Komik Miki jest marna podrobka Palikota? Przeciez Miki to za kosciulek zycie by oddal. Nawet flage swojej partii w swiety krzyz oprawil. Zwolennik rozdania majatku polakow magnatom! Ty chyba nie znasz tak naprawde Komika Mikiego? Do RPP: przestan pisac nonsensy. "Gangsterzy i interesiarze" wybieraja sie sami bo placa motlochowi, ktorego utrzymuja w biedzie aby byl motlochem i nie mogl wstac z kolan. Stara sztuczka. Co do Palikota: faktycznie cala tzw "klasa polityczna" jest spanikowana tylko obowiazuje zasada: "cicho nad tym tematem" wtedy im sie wydaje ze tematu niema. Tak naprawde to czy jest sens glosowac na PO cz PiS? Jedni i drudzy beda pokazywac niemoc "bo konkurent im psuje plany". Lewica juz nie jest lewica tylko zakamuflowanym wasalem purpuratow. Rzeczywiscie uwazam ze Palikota powinno byc w sejmie jaknajwiecej. PS. Wklepujac haslo do okienka "buraczany" przyszlao mi do glowy skojarzenie Lewicowo koscielne: czy buraki cwiklowe sa w kolorze purpury? Przepraszam za bledy-nie mam czasu na korekte;-)

2 1
ID:30816

dzonny_killer

parypatetyku... kurwin-mikke był na scenie długo przez palącym koty... u gościa, co Pali kota podoba mi się jedynie walka z klerem... ale czy nie jest na pokaz? :p

2 2
ID:30822

corkey

sam sobie na niego głosuj

1 1
ID:30850

Rumcajs

Ja tak jak szuja choć odrobinkę inaczej mam dość klerykałów , solidaruchów i byłych komuchów.

2 1
ID:30859

poliszynell

Ja nie zagłosuję na Palikota. Dlaczego? Pominę nawet jego mizerne działania w Komisji Nadzwyczajnej "Przyjazne Państwo"a poruszę temat rzekomego "zrobienia porządku z czarnymi sukienkami"bardzo zadziwiające bo parę lat temu Palikot finansował tygodnik Ozon, który wyrażał poglądy ultrakatolickich /skrajnie katolickich/ publicystów:). Wtedy był za i finansowo wspierał a teraz jest przeciw? To... palikotowska kalkulacja wynikająca z nastrojów społecznych, na której chce wjechać na szczyt władzy i budować tratwę dla kolesi z PO. Ruch Palikotowej Polski nie dla mnie:) A media wcale go nie ignorują Wadero dziś gościł u Stokrotki w "kropce nad i" a czy Palikot ma jaja to nie wiem bo jestem hetero. pozdrawiam:)

3 2
ID:30871

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA