W imieniu mieszkańców Stodólnej 78 dziękuję za...

W imieniu mieszkańców Stodólnej 78 dziękuję za organizację Dni Włocławka w naszej okolicy. Dziękuję, że mieszkańcy Włocławka raczyli obsikać każdy centymetr mojego domu, trawnika i tej rudery na szczycie. Dziękuję również, koledze w szarych spodniach i bluzie, że raczył złamać gałąź z drzewka pod moim oknem i wyrzucić 10m dalej!!! Dziękuję za dewastację mojego domu i pozostawienie śmieci - do zobaczenia za rok!
TAK SIĘ BAWI WŁOCŁAWEK!!! - ja wysiadam...

8 komentarzy

negocjator...

tak sie bawią alkoholicy i degeneraci bo normalni ludzie nie chodzą na chamskie imprezy w wiejskim stylu !

7 2
ID:30836

Pytanie

Czy na tej ,,imprezie'' nie było Straży ....Wiejskiej ?

9 0
ID:30840

koci kasztan

Nie można mieć pretensji do organizatorów, tylko do bydła, które nie szanuje porządku i cudzej własności. Swoją drogą dużo ludzi podczas dni miasta dało znać o braku elementarnych zasad kultury osobistej. A przecież nie można było narzekać na brak toj-toji w miejscach imprez

6 1
ID:30843

juyta

Ja też byłam i widziałam jak się bawi Włocławek. Wyjątkiem była kulturalna zabawa za to królowało pijańswo i obszczymurstwo. Poprostu tragedia jak ludzie i dzieci się zachowują, gdzie wychowanie i dobre maniery?! Plac zabaw dla dzieci jest super ale jak będzie tak użytkowany to raczej długo tam nie postoi.
Fajnie, że miasto organizuje takie imprezy tylko nie wszyscy potrafią to uszanować....

2 0
ID:30847

dzonny_killer

tojków za mało, przepełnione, śmierdzące... Owszem koci "bydło" nie szanuje porządku i cudzej własności, ale to miasto, czyli organizator dało "ciała"... to nie pierwsza impreza w tym mieście, to nie pierwsza impreza tej ekipy nierządzącej i za każdym razem są te same problemy... wniosek? ktoś (wszyscy?) się nie nadaje, bierze kasę w zamian za nic... zero odpowiedzialności... :p

2 1
ID:30854

pikpok

może trzeba centralne obchody przenieść gdzieś na południe? może towarzystwo się wymiesza i będzie w miarę normalnie? no niestety takie mamy społeczeństwo włocławskie, każda darmowa impreza to okazja to wypicia i burd:-)

5 0
ID:30855

ja250

Jak zwykle dominuje malkontenctwo. Oj Włocławianie / albo może pisze to jedna i ta sama osoba z kompleksami ?/ . To moze ci co tak narzekają maja jakiś sensowny pomysł ? Mnie tam się podobało, a jak ktos szuka dziury w całym to oczywiście znajdzie. A co do kultury osobistej ? Cóż. To wynosi się z domu i tu żadna władza nie pomoże. TACY PO PROSTU JESTEŚMY ??? Myslę, ze jednak nie, to tylko grupki tych najbardziej rozbrykanych, mocni w gębie i w grupie. I tyle.

0 5
ID:30867

Doldar

co się dziwić, że mury olewane... skoro do kibelka stało się pół godziny... a to wina tylko i wyłącznie miasta i firmy organizującej festyn...nie wspomnę już o miejscu, które się kompletnie nie nadaje na przyjęcie tak wielkiej rzeszy mieszkańców
A tak na marginesie... kto to widział, by kupić kubek piwa stać po 20 minut w dwóch kolejkach... i żadna ściema o kasach fiskalnych tu nie przejdzie, bo ani ja, ani żądny z moich znajomych nie widział by cokolwiek na te kasy było nabijane...
Jednym słowem... miast się polepszać to co roku gorzej...

5 0
ID:30880

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA