ostatnio pisałem o obwodnicy włocławka ale dzis napisze o tym ze ta nowa wzorcowania mam nadzije ze zmieni wizerunek miasta super marketów:) i na dodatek tez wizerunek miasta zmienia prywatna osoba bo miasto za władnia seplenców z wadami wymowy nic nie robiło ...ja wiem ze łatowo narzekac ale cze,mu we wlocku buduje sie tylko super markety naprawde nie ma pomysłu na miasto dlatego czekma na wzorcownie a moze jakis drapacz chmur we wlocku heheh:) oj troche mnie poniosło :) a jeszcze dokoncze wątek z tym drapaczem chmur to mnei poniosło ale wyobrazciie sobie punkt A wzorcowania miłe miejsce czyste ze mozna ssie przejsc na spacer punkt B pomijam juz plac wolnosci te miejsce to juz chyba kazdy ma dosc :) wiec punkt B piekne odnowione kamienice 3 maja na całej długosci pomalowane rózne kolory kawiarenki nawet dobre sklpey z duzymi wystawami i na koncu punkt C MAŁY ryneczek nad wisła pieknie odnowiony i bulwary ,sumujac torun to by sie chował i reszta i to jest mozliwe ale nie z tymi władzami co o tym myslicie:) pozdro