Dlaczego mam wrażenie, , że kilka ostatnich wpisów...

Dlaczego mam wrażenie, , że kilka ostatnich wpisów dokonała ta sama osoba..? Kaleczenie języka dość podobne w kilku postach poniżej. W dodatku sposób (i obrzydliwość, prostactwo) jest mocno charakterystyczne dla jednego z Forumowiczów. Jest taki film... "Piękny umysł". Do tego pana pasuje jednak określenie "Brzydki umysł". Bo jak inaczej określić kogoś, kto "robi ohydę"? Tfu!! Jak można świadomie i z własnej woli robić ohydę? Oto jest pytanie!

4 komentarze

brrr

a ty taki mądry jesteś,tylko krytykować potrafisz-jak się nudzisz to napisz książkę. A ohydne to jest właśnie to co robisz.

7 8
ID:31173

zbuntowany_kaloryfer

Szanowny "bryyyy wryyy vel szuja" czy jak tam jakoś.
Wiem, że ujemne IQ to dość bolący problem. Tylko czy tym problemem trzeba obciążać bliźnich,,,?

5 6
ID:31181

IP-szuja

Zapamiętaj sobie moje IP. Jesteś jak wrzód na d****. Coś chcesz ,coś wiesz, coś zgadujesz w sobie ale dokładniej to już ci pisałem, przestań dawać czadu bo masz zwidy.

4 2
ID:31195

szuja

@kaloryfer
I co ość ci z tej płotki wpadła do kryzy.Pan Bóg stworzył ale nie ułożył odpowiedniej ilości fałd .....stąd liczyć umie ale do zera.Przecież liczby dodatnie też istnieją.Hahaha

3 2
ID:31219

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA