Podwyzka cen biletow MPK we Wlocławku ,,realizacją''...

Podwyzka cen biletow MPK we Wlocławku ,,realizacją'' przedwyborczych obietnic pana Kukuckiego -pod takim hasłem proponuje rozpocząć egzekwowanie przedwyborczych obietnic tego pana .Proponuję rownoeż przy kazdej sposobności pytać go o jego prawdomównośc -co Państwo na to ?

8 komentarzy

eny

ty pytanie jaki ty jestes marudny. jakbys dobrze sie dowiedzial o co chodzilo z biletami MPK to bylo by dobrze a nie bzdury ypisujesz. ehh ludzie ludzie. robcie cos a nie tylko wiekszosc marudzi. na margunesie kukuckiemu chodzilo o obnizke cen biletow dla osob bez pracy jadacych w jej poszukiwaniu. ale ty tego nie wiesz hehehehehe

9 7
ID:31221

OLO

naucz się pisać po polsku u :-)

6 11
ID:31223

Pytanie

do eny -a tak na marginesie -pan QQ zrealizował swoje obietnice ? Czy może coś zostało przeoczone ?

11 4
ID:31224

peja

Taka karma, łazi i pyta, szuka odpowiedzi.

5 2
ID:31225

gabi

pyta ty ciągle mącisz polaczku.

2 8
ID:31227

home

powiem tak
Każdy, kto łyka te żałosny PR Kukuckiego jest po prostu niezbyt rozgarnięty, delikatnie mówiąc. Ten pan nigdy tak na prawdę nie zrobił nic ani dla miasta, ani dla mieszkańców. Potrafi tylko krzyczeć (bardzo głośno i w kółko o tym samym), a konkretnych działań brak od zawsze. Martwi mnie jedno, że on jest jakimś szefem od kasy miejskiej...Boże, do czego to już doszło...

NIE WIEM CZY ZAUWAŻYLIŚCIE, ALE ODKĄD KK JEST RADNYM ZYSKAŁ JAKIEŚ 10KG ŻYWEJ WAGI. CZYLI JEDNYM SŁOWEM WŁĄDZA MU SŁUŻY...

9 0
ID:31231

Pytanie

Może powtórzę pytanie ,ale ...czy ktoś słyszał o realizacji choć jednej obietnicy tego panaaaa......Q>Q> ? Bo do mnie jakoś ani QQ.... nie dotarło ?

5 2
ID:31239

Kola

Dotrzymal: obiecywal, ze bedzie radnym i jest

"Drogie dzieci a teraz pocalujcie misia w ........."

3 0
ID:31243

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA