QUO VADIS Wloclawek? Mam zal do prezydenta ze o nas...

QUO VADIS Wloclawek?
Mam zal do prezydenta ze o nas mieszkancach Wloclawka nie pamieta, buduje jakies drogi po ktorych nie bedziemy mogli sie poruszac bo nie stac nas na wlasne auto, o wyjezdzie na wczasy mozemy zapomniec, to ten Wloclawek ktory nam obiecywales? Szkoda ze ludzi tak malo bylo na wyborach, oni stracili nadzieje, ze sie cokolwiek zmieni na lepsze. Mysle, ze jak japredzej powinno sie Pana zmienic z pelnionej funkcji. Jeszcze o tych drogach co Pan buduje jesli to ma tak wygladac jak skrzyzowanie przy hotelu Mlyn (Kapitulna) gdzie oddana droga "nowa" jest nierowna i upstrzona PLACKAMI to dziekuje za te drogi PANU, bo nawet to Pan zpartolil wg. mnie. Powstalo tu rowniez na FORUM silne LOBBY/ pewnie siedzace w "zalatwionej przez... pracy/ w godzinach pracy...", ktore prezentuje schemat z epoki PRLu czyli zabrania czy to bojkotem/szczekaniem czy "plusikami/minusami" wypowiedziec konstruktywna krytyke pod Panskim adresem. Zegnam mieszkaniec Wloclawka

3 komentarze

dzonny_killer

język polski się temido kłania, ale sens wypowiedzi sfrustrowanego mieszkańca jak najsłuszniejszy... :p

5 5
ID:31247

Zibi

@ temida - jak zwykle jesteś ślepa i nieporadna niczym dziecko we mgle. Proponuję wziąć się do roboty i nie gadać co Włocławek powinien dla Ciebie zrobić tylko pokaż ile ty możesz zrobić dla tego pięknego miasta.

4 4
ID:31250

szuja

No piękne to teraz ono jest.Hahaha

3 3
ID:31253

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA