A jednak Rydzyk przeszkadza wszelkiej maści politykierom...

A jednak Rydzyk przeszkadza wszelkiej maści politykierom -darmozjadom .Nie przepuszczą żadnej okazji by nie ,,wsadzić szpilki '' tak jak np. ,,współpracownik'' Niesiołowski .I dlatego uważam ,że Rydzyk to postać Polsce potrzebna jak ...sumienie , jak bacik na wszystkich krętaczy i farbowanych lisów sceny politycznej przechodzacych ...z pod jednej latarni pod drugą ...za chlebem ...?

18 komentarzy

dzonny_killer

a już miałem Pytanie szacunek dla Ciebie... :p

7 4
ID:31458

zbuntowany_kaloryfer

Od wczoraj coś dziwnego zaczęło się dziać z kobitkami z naszego Portalu. Jakieś podminowane i ogólnie... nieco inne niż zawsze;)

4 1
ID:31463

Lenin

Konczy sie mit moherow i mlodych wyksztalconych z wielkich miast a na czyms trzeba jechac. Aby kontrolowac masy musi byc wrog: stonka, rydzyk, pis, globalne ocieplenie albo cos.

ITI na skraju bankructwa, przebitki z babciami od Rydzyka, nowych brak, a te stare tak ograne ze juz mlodzi wyksztalceni zaczynaja watpic. Trzeba wroga stworzyc.

Cos szykuje duzego, jakis krach albo seria zlych wiadomosci bo media szykuja wroga i przykrywke.

Cos sie szykuje....

6 7
ID:31464

szuja

Oj @ dzony ty ostatnio jak coś napiszesz to "boki zrywać"Jeszcze kogoś krew zaleje,też czerwona.Oczywiście ty masz chińska krew!Hahaha

0 9
ID:31467

ben Jakov

Wystarczy parę dni upałów i już "Pytającemu(cej)" zwoje w mózgu prostują się

9 1
ID:31469

oliwia1979

Do Pytanie. A największym darmozjadem jest R.... Ile otrzymał emerytur na Radio Maryja i Telewizję Trwam. ;) Wczoraj byłam z córką w cukierni. Były duże pączki za 1.40zl i małe za 30 groszy. Przede mną stała pani na emeryturze, wyjeła drobne i spytała się czy jej starczy na tego małego pączka za 30 groszy. Sprzedawczyni powiedziała, że nie. Pani na emeryturze popatrzyła, posmutniała i stwierdziła "trudno, emeryture wysłałam Radiu Maryja, ale przynajmniej Ksiądz Rydzyk się pocieszy"

7 4
ID:31470

Pytanie

Olowio szanowna ,ale to nie Rydzyk ,,dba '' o najniższą krajową , o miejsca pracy , o uczciwe traktowanie pracownika , o MINIMUM SOCJALNE obiecane przed referendum !!!!!!!! Te pretensje powinny być adresowane do wybrańców , do ,,jaśnie oswieconych'' darmozjadów z sejmu i z rządu , poszperaj w internecie -90% tych darmozjadów ma konta w bankach i domy poza Polską -jak myślisz dlaczego ? Z czystego patriotyzmu ? Prawda w oczy kole ,dlatego tak tępią Rydzyka i wszystkie niezależne od nich publikatory ...

2 6
ID:31472

zbuntowany_kaloryfer

Szanowna Pytanie, powszechnie wiadomo (przynajmniej tu), że jesteś jedną z tych lubiących psioczyć na na wszystko i wszystkich dookoła. Kiedy ostatnio zarzuciłem Ci, że sympatyzujesz z moheryzmem - zaprzeczyłaś. Dzonny zasugerował Ci abyś zdradziła z kim sympatyzujesz. Ja także delikatnie sugerowałem abyś to uczyniła. Czy jest coś/ktoś z czym chociaż po części się identyfikujesz?
Oliwia odważnie powiedziała, że chce powrotu prl. Też mogłabyś odważyć się i spróbować choć z grubsza określić swoje "pro";)
Zauważ jak bardzo pomogłoby to forumowiczom w tworzeniu odpowiedzi na Twoje posty. Klarowniej by było.

Lenin - wypowiedzi wyrwane z kontekstu (czyjekolwiek) nic właściwie nie wnoszą do jakiejkolwiek dyskusji. Piszesz: "wroga trzeba stworzyć". Oczywiście! To jeden z fundamentów, na których stoją organizacje takie jak pIs. Bez wroga (prawdziwego bądź urojonego) tracą rację bytu.

8 1
ID:31473

zbuntowany_kaloryfer

I jeszcze pytanie retoryczne: jak to jest, że np. w USA różne szajbusy (np. Bractwo Aryjskie, Ku-Klux-Klan) są totalnym marginesem, który FBI ma ciągle na oku, a nasi miejscowi stanowią liczącą się na arenie politycznej siłę..?

7 2
ID:31475

oliwia1979

@zbuntowany_kaloryfer:
Nie napisałam nic, że chce powrotu PRL. A wręcz przeciwnie: cieszę się, że tamte czasy mineły, że nie ma komuny. Nie lubię Rydzyka, Radia Maryja i Telewizji Trwam.

5 1
ID:31478

zbuntowany_kaloryfer

Oliwio 1979" - nie do Ciebie to pisałem...
Znowu nam wychodzi kwestia logowania. Logujcie się ludzie! Czy to aż tak bolesny proces jest??

5 0
ID:31490

Pytanie

Skoro tylu ,,nie lubi '' to czego się obawiają ?,, Marginesu'' popularności ? A może te stacje zagłuszaja inne ,,normalne'' ? Też nie ? Zobaczcie ilu Polaków za granicami ich słucha i ogląda ,a dlaczego ? A dlatego by mieć obiektywny pogląd o tym co w Polsce się faktycznie dzieje ,bo nie wierzą ,,politycznym dziennikarzynom '' na żołdzie politykierów , bo te ,,oficjalne'' informacje na tysiace mil śmierdza manipulacją -tak ja w przypadku katastrofy smoleńskiej.Znajomym ze stanów (on jest lotnikiem) w głowie się nie mieści ,że wrak samolotu jeszcze nie został przywieziony do Polski !!! Tuska podsumowali jednym słowem -nie.........

1 5
ID:31496

zbuntowany_kaloryfer

wraków wszelkich pojazdów miejsce jest na złomie.. tak to już jest;)

4 1
ID:31500

dzonny_killer

Oliwio1979... Szanowny Grzejniczek miał na myśli inną Oliwię (bez roku) i jej dziwne wpisy... :p
Pytanie... czekamy!!!

4 1
ID:31508

Pytanie

Polecam lekturę niemieckiej prasy konserwatywnej -im też Rydzyk przeszkadza ,tylko dlaczego ? Skoro on podobno szkodzi głównie Polsce ? A może teza,, im gorzej w Polsce tym lepiej dla Niemiec'' powraca ? Czy my się im wtrącamy do układów gazowych z Ruskimi . Silna i zjedniczona Polska dla ruskich i niemców zawsze niewygodna -i dlatego tak mącą ...i podpuszczają - a historia sie lubi powtarzać ...dzonny studiował ,więc wie ...

1 6
ID:31530

dzonny_killer

czemu nie można olać tego kolesia? gada bzdury, skupia wokół siebie głównie geriatrię, która niedługo sama wymrze... postępuje podobnie do dody... nieważne jak, byle o mnie mówili, a jak źle, to geriatria się zlituje i więcej dutków rzuci... próbuje siać zamieszanie, więc jeśli nikt nie chce go uciszyć, bo się boi staruszków, to niech po prostu się go ignoruje...

oczywiście Pytanie mamy przerąbany układ geopolityczny, co nie oznacza, że powinniśmy włazić w tyłek szkopkom, czy braciom moskalom... historia wiecznie się powtarza i tylko od nas zależy czy Polak uczy się na błędach... :p

5 1
ID:31533

Pytanie

Dzonny Oczywiście ,że nie ,ale Polacy powinni być czujni na wszelkiego rodzaju ,,tajne układy'' tych dwóch ,,przyjaciół'' i jeszcze trzeciego ,,przyjaciela '' starozakonnego -to też wynika z doświadczeń historycznych ...oni nie przpuszczą żadnej okazji by Polskę osłabić -rura bałtycka najlepszym przykładem !!!!!!!

2 3
ID:31537

dziwy

rzecz niesłychana: biskup merlin pokochał kumpli urbana,
a żarliwe komuszki wtulają się w biskupie ciuszki!
ku chwale pałuckiego i kolesiów jego kuźniewicza i kukuckiego!

2 0
ID:31616

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA