Wajda ma zrobic nowy film o Walesie. A moze pan Wajda...

Wajda ma zrobic nowy film o Walesie. A moze pan Wajda przestalby interesowac sie tym Dyzma w nowym wydaniu i zainteresuje sie biedakami zalanymi przez wode, ktorym nie dano odszkodowan, ludzmi wyrzuconymi na bruk bo nie maja pracy, albo mafiami rzadzacymi w naszym kraju. Walesa to przeszlosc.

7 komentarzy

peja

Widziałem zalanego biedaka. Do filmu raczej się to nie nadaje.

6 7
ID:31548

Zyga

Ada - masz zupełną rację.Wałęsę biedni robotnicy wynieśli na własnych
plecach na prezydenta,jego rodzina i on są bardzo dobrze ustawieni,
a ci co go nieśli klepią biedę.
Film o ,,BOLKU" - jest nam niepotrzebny - niech Wajda to zrozumie!

8 10
ID:31549

oliwia1979

A ja uważam, że Wajda dobrze zobi kręcąc film o Wałęsie. Może jest przeszłością, ale tworzył historię Polski. Idąc tokiem myślenia Ady nie powinno być filmów o I i II Wojnie Swiatowej, nie powinno być lekcji historii itp. A biedakami zalanymi przez wodę, ludźmi wyrzuconymi na bruk, ludźmi bez pracy itp. powinien zainteresować się Prezydent lub Kaczyński i inni politycy

8 5
ID:31553

Znawca

Wajda pewnie pewnie ze Walesa to jego ojciec tak jak o Katyniu mowil ze jego ojciec tam zginal co bylo klamstwem.

Za co sie zabierze to spier.... ale szkoly i tak pojda. Piewca socjalizmu, na rowni z takimi autorytetami jak Michnik, Bartoszewski i Kora.

7 6
ID:31557

Zygmunt Pawlak

Powiem krótko,- brzydzę się nazwiskiem Wałęsa. Jak je słyszę to zbiera
mi się na wymioty.Podobne objawy mam słysząc słowo ,,Solidarność"

6 3
ID:31558

włocławianin94

Wałęsa tyle lat walczył o wolność Polski żeby teraz popierać liberalizm i samorządy czy RAŚ.Dlatego temu panu już dziękuje.A film pewni będzie słaby i jak zwykle ci sami aktorzy

4 4
ID:31570

WLAD.30

Walesa i Wajda to kumple ktorzy najwiecej wygrali jedan na solidarnosci ciagle walczacej Wajda na filmach obozu socjalistycznego a dzis na przylepieniu sie do Tuska i jemu przytakujacemu to sa WIELCY ale dlaczego bo tacy sa politycy tej epoki i takiego bez kregoslupa wyznania polegajacego ja i dla mnie to jest idea.

4 4
ID:31571

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA