Prezydent chwali sie TVK, ze przy inwestycjach miejskich...

Prezydent chwali sie TVK, ze przy inwestycjach miejskich pracuje 1000 osob, nie wiem gdzie ten tysiac ale niech bedzie. Czy to oznacza, ze kiedy "inwestycje" sie skoncza to te 1000 znow wroci na bezrobocie? Czy moze jakosc wskazuje ze ten tysiac bedzie do konca swiata bedzie remontowal te cuda lub kosil trawe w strefie?

6 komentarzy

Zyga

Ci ludzie - 1000 osób będzie pracowało do końca świata.Nasz prezydent
wie co robi,-to człowiek niezastąpiony,-np. we Włocławku mamy największe
bezrobocie w Polsce.

0 1
ID:31648

dzonny_killer

w końcu hasło wyborcze: S woim L udziom D obrze do czegoś go zobowiązuje... ;p

1 2
ID:31654

Włocławianiuuuniuś

Chłop miał racje.
ponad 500 pracuje w UM, 495 w spółkach i tworkach Miasta.
A pozostałe 5 osób - pracuje przy największej inwestycji - czyli naszej pięknej JEDYNCE.
Widoczne jest to jak się przekłada na postęp prac.

2 1
ID:31656

home

oczywiście, że TVK, bo kto inny by wysłuchał i puścił takie coś. Przeciez ta stacja jest od dawna tubą propagandową chłopaków z sld. Nikt tego nie ogląda OPRÓCZ POLITYKÓW (ostatnio jakies mecze sprzed roku, koncerty w kółko te same, żenada) nikt nie wierzy w ich "informacje". Nie te czasy, nawet propagande sukcesu należy robić z głową, tu niestety tego brakuje.

Co mnie to obchodzi? Bardziej mnie interesuje rozciągnięty do granic możliwości termin realizacji inwestycji. 11 km w cztery lata, buahahha, ale jaja. POza tym nadal nie wiem jakim cudem miasto płaci za remont drogi krajowej, przecież to jest totalna głupota. Znam sprawe wiem jak było, ale za miejski kredyt robic dobrze kierowcom ciężąrówek? Panie mega sprawny managerze, panu już dziękujemy...

4 1
ID:31657

dzonny_killer

jeśli ludzie się nie potrafią obudzić z marazmu, nijakości, czy bylejakości, to dlatego mamy śmiech na sali i walenie mieszkańców w bambuko... taki odcineczek drogi w tyle czasu, za takie pieniądze! szok! ale przeciętny Włocławianin tego nie zrozumie... jego to nie obchodzi, bo nie zdaje sobie sprawy, że można inaczej, że można lepiej... duch peerelu unosi się nad miastem... :p

1 1
ID:31672

wolf

Home, miasto płaci za ten remont bo takie jest prawo.Od 1999r za utrzymanie dróg krajowych przebiegających przez teren miast będących na prawach powiatu ( a Włocławek jest powiatem grodzkim) odpowiadają władze tego miasta.

0 0
ID:31683

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA