Prezes MZOZ leci ze stanowiska, Pan W...... znika, jego...

Prezes MZOZ leci ze stanowiska, Pan W...... znika, jego miejsce zajmuje ..... uwaga ... zgadujemy.....

17 komentarzy

zuza

pani Edyta M.... :)

10 5
ID:31781

Karolinka22

Myślę że Pani Agnieszka K......:)

7 2
ID:31782

press

Ciąg dalszy spłacania wyborczych długów, ale tym razem przy zachowaniu pewnego rodzaju nepotyzmu.
Bo tak, Mokrego nie mogą bo radny ale jego żonę dlaczego nie, po co ma grać drugie skrzypce w MOPR skoro może być panią prezes, ciekawe tylko na ile jej wykształcenie i kwalifikacje będą adekwatne do zajmowanego stanowiska

11 2
ID:31784

Kriss

No w czerwonej zupie nie moga plywac biale plamy niech Zyje Nasz Wielki kucharz wiwat

6 6
ID:31785

nienawidzacy polityki

Na pewno ktoś z jego licznej rodziny lub znajomy ; )

6 1
ID:31795

dzonny_killer

z pewnością to będzie kumpluś czerwonego prezia... lub kumplusia :p

ech te długi polityczne... tak łatwo spłacać pieniędzmi innych... :p

7 3
ID:31798

dzonny_killer

nie suchy spadochroniarz nieźle się ustawił... :p

4 6
ID:31799

szuja

dzonny_killer
Znowu źle.I tak źle i tak źle,prawie jak kaczorek.Hahaha

1 6
ID:31803

dzonny_killer

wiem, że jest późno... jestem po długiej podróży i może dlatego Cię Szuja nie czaję... :p
a swoją drogą co osoba po prawie i to bez aplikacji może wiedzieć o zarządzaniu MZOZem??? na dodatek nie ma doświadczenia, bo chyba bycie jakimś tam zastępcą w MOPRze, czyli zupełnie innej instytucji wiele jej nie pomoże... czyli co? znów nepotyzm? kolesiostwo? spłata długów? a gdzie racjonalne zarządzanie? gdzie fachowość?

kolejny wstyd i hańba!!! :p

9 2
ID:31809

Deer25

Dużym błędem jest zwolnienie Pana W..... Ile dobrego zostało zrobione za jego urzędowania. Wszystkie budynki MZOZu odnowione, wszystko schludne i estetyczne, wielu lekarzy pokończyło specjalizację. Teraz przyjdzie żoneczka któregoś z radnych bez pojęcia bo posadka ciepła

3 10
ID:31819

szuja

dzonny_killer
Oj chyba dałeś plamę.Czy dyrektor szpitala musi być lekarzem? No pomyśl. Tylko nie bierz za przykład naszego bronka od pierścionka .Papuga mu się gdzieś zapodziała a statni handluje działkami po teściowej.Biedna solidaruszka przekręca się pewnie na boki.Hahaha

1 0
ID:31823

szuja

Deer25
Kruk krukowi oka nie wykruka.

1 3
ID:31824

dzonny_killer

a kukułka tylko zgniłe jajo podrzuci... :p

1 5
ID:31826

ktoś z mzoz

nareszcie poleciał z tego stanowiska

16 2
ID:32042

człowiek znający sprawę

A ja chciałbym się dowiedzieć, co stało się w jednej z najlepszych przychodni we Włocławku na ul. Olszowej. Nagle zabrano stamtąd pediatrę i kierownika placówki w jednej osobie Panią dr Aleksandrę Nowicką -Staniszewską.Ta osoba zainwestowała własny czas przy zakupie kafelków, fug, firan. Wszystko z myślą o pracownikach i pacjentach. Dzieci ją uwielbiały, rodzice doceniali ogromną wiedzę i umiejętność jej przekazywania , podejście do ich pociech.
Teraz w przychodni wciąż nie ma lekarzy, panie pielęgniarki z Poradni Dziecięcej zajmują się głównie "obrabianiem tyłków" pacjentów, plotkami - przez okna dobiega wesoła rozmowa na tematy wszystkie, łącznie z nazwiskami. Kiedy ostatnio byłem tam z dzieckiem, panie nie wiedziały, gdzie mogę znaleźć wspomniana Panią dr, co zdawało sprawiać im wiele radości. Znalazłem dr Nowicką-Staniszewską w Poradni Dziecięcej na Mickiewicza. Obawiam się , że może podjąć pracę poza miastem, a to byłaby wielka szkoda. Nikt nie ma tyle wiedzy, tak wielkiego serca dla swoich małych pacjentów i ich rodziców. To wstyd dla MZOZu i Pana Prezydenta, że ludzie, którzy wymagają od siebie i są dobrzy w tym , co robią, nie są szanowani.
Dlatego też, były Panie Prezesie - Pana bajka "Z chłopa król" skończyła się, a słoma z butów i tak wylazła. Ciekawe, co na to nowy Zarząd.Pozdrawiam

29 16
ID:32132

ktoś z mzoz

o ludzie, ten wpis powyżej to chyba jakaś samochwała, firany wybierała, pacjenci zachwyceni, no po prostu eldorado, co to za bzdury ktoś wypisuje, niech podejmuje prace gdzie chce droga wolna, takich super specjalistów w mzoz jest więcej, żadna strata, pielęgniarki nie pasują i obgadują pacjentów, ciekawe? Czyżby sam zainteresowany podsłuchiwał pod oknem? A brzydko

16 24
ID:32190

OBSERWATOR

Nie jednego ktosia prawda w oczy kole.
Zdarza się, że... perły trafiają się wieprzom (sic!).

20 8
ID:32320

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA