Dzisiaj byłam na dworcu PKS dowiedzieć się o połączenie ...

Dzisiaj byłam na dworcu PKS dowiedzieć się o połączenie z Włocławka do Kowalewa Pomorskiego. Kasy były zamkniete więc poszłam do dyspozytora. Pani dyspozytor wręczyła mi karteczkę z nr. telefonu informacji pks. Dzwoniąc na tą informację dowiedziałam się ,że są tylko 2 połaczenia i to w godzinach rannych . Koszt tego połaczenia to 8,32 zł. Czy nas stać na takie drogie informacje? i w dodatku takie informacje. Autobusy do Torunia jeżdzą co godzina i z Torunia do Kowalewa też co godzina. Za co ja zapłaciłam tyle pieniędzy nie otrzymując żetelnej informacji. Proszę o odpowiedż PKS WŁocławek.

7 komentarzy

dla:aaa

Można bez dzwonienia na infolinię http://www.e-podroznik.pl/ , a pociągi www.pkp.pl po prawej u góry jest okienko wyszukiwanie połączeń.

2 6
ID:31801

szuja

Za głupotę

5 14
ID:31802

dzonny_killer

Szuja ma rację... a w dodatku te ortografy!!! prawie jakbym kukuckiego wypociny czytał :p

2 4
ID:31810

obserwator

dzonny_killer jak czytam twoje posty to mi się śmiać chcę chłopie ty chyba żyjesz tylko polityką, otrząśnij się i zejdź na ziemię

1 2
ID:31821

dzonny_killer

najgorsze jest to, że właśnie na ziemi jest ta polityka... :p i cieszę się, że tak pozytywną reakcję u ciebie wywołują moje posty obserwatorze... w końcu śmiech to zdrowie... :p

2 0
ID:31827

do dzonny_killer

Mylisz się polityka nie jest na ziemi to są podziemne interesy ;)

3 0
ID:31833

kat

Dochodzimy do paranoi, że za wszystko będziemy ekstra płacić. Niedługo zamontują nam na drzwiach automaty i bez wrzucenia pieniędzy nikt nie wyjdzie z domu. Ludzie, po co nam była ta pseudodemokracja, a było tak dobrze i komu to przeszkadzalo!

1 1
ID:31841

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA