Pan Stocki znów okazał butę po wyroku skazującym....

Pan Stocki znów okazał butę po wyroku skazującym. Najlepiej powiedzieć, że się coś insynuuje bo ktoś inny nie podjął debaty! Panie Stocki żaden porządny człowiek nie pomawia innych i nie insynuuje podłości czy czynów haniebnych z jakiegokolwiek powodu. Niech Pan nie dorabia do swojego braku kultury i przyzwoitości. Mam nadzieję, że Pan Stocki i Chmielewski znikną z rady miasta tak jak Pan Dębczyński, Mazierski, Pani Dzięgielewska i inni.

13 komentarzy

szuja

Najlepiej dać im po 650 zł na łeb i niech za to żyją jak inni ludzie. We łbach się wszystkim popsuło pomijając opcje polityczną.

2 3
ID:31859

Nikoś

Zapomniałeś dodać, że zniknąć powinni jeszcze, a może przede wszystkim O$$iń$$cy, Panowie Skrzypek, Wawrzonkoski, Panowie Kukucki, Jarzembowski, Pan Mokry, Pani Sobolewska. Kogoś pominąłem? Proszę o wybaczenie.

3 2
ID:31862

Swieta Racja

Jak mogl Stocki posadzic Jacka K. o machlojki. Przeciez widac, ze to czlowiek do rany przyloz i w sercu nosi dobro mieszkancow. Stocki, zanim kolejny raz trafisz do Naszych Sadow to sie zastanowisz dwa razy.

3 1
ID:31864

Kriss

Brawo Jacek, moze w koncu Wloclawkowianie zobacza jak ciezka i niewdzieczna prace wykonuja czlonkowie SLD i jaka niewdziecznosc za to ich spotyka ze strony opozycji , ktora niewidzi wielkosci takich osiagniec jak Strefa i Inkubator.
Latami bedziemy spijac sukcesy pracy zadow Prezydenta Paluckiego i Radnych SLD. Latami bedziemy pamietac, jak pieknie urzadzili nasze miasto.
Brawo Jacek, jestesmy z Toba. Teraz zawsze, jak muszkieterowie, jak Portos, i Aramis. Nie stroniac od uciech, walczac o przyszlosc.
To 11 radnych SLD jak apostolowie plus Ty jako 12-ty na czele z Andrzejem Paluckim prowadzi Wloclawek w swietlana przyszlosc na polach Strefy i Inkubatora. Nie przejmuj sie, narod nie docenia wielkich.
Juz niedlugo bedziemy miec wsparcie z gory, ktore przekona nieprzekonanych do efektow naszej ciezkiej pracy.

3 4
ID:31865

szuja

Napisałem ,ze wszystkim się we łbie po******liło a nie popsuło.Co jest nie tak? Czy słowo dup***acja różni się czymś od mojego pop****lenia?

1 3
ID:31866

obserwator

szuja widzę że nadal zwlekasz z wizyta u psychologa...

0 1
ID:31872

nie zainteresowany

Moim zdaniem to powinno się zrobić wielkie przemeblowanko, powyrzucać niektórych z rady miasta i zbudować cała ekipę od nowa może w końcu ktoś by zadbał tak jak się należy o to miasto...

1 0
ID:31873

dzonny_killer

@szuja nie łam się, mi też wycięli kilka określeń panów radnych

1 0
ID:31876

szuja

@obserwator
Słuchaj kundelku,z racji nicka powinieneś wiedzieć jakie to choroby leczy psycholog.Ja jeszcze nie zwariowałem.Tobie radzę jednak iść do weterynarza.

1 2
ID:31880

obserwator

szuja kundla to masz ...... ;)

1 1
ID:31901

ad vocem

Pan Stocki jest OK. Wielokrotnie widziałem go w telewizji jak wyciagal brudy i zaniedbania wladz SLD. Ktory inny polityk sie na to odwazyl? Jakos za te wszystkie brudy nikt mu sprawy w sadzie nie zalozyl? Znaczy ze prawde mowil! Nawet jego partyjny przelozony Zbonikowski tyle dla dobra ludzi nie powiedzial wprost.

3 0
ID:31933

Samanta

Nikt tej telewizji nie ogląda, więc nawet nie wie, co Pan 100-cki tam wygaduje. Nie jest to Postać, której poświęca się choć trochę uwagi.

1 1
ID:31950

dzonny_killer

czasem warto poznać obyczaje wroga, aby łatwiej było go ... :p
dlatego m.in. posłucham czasem radia co ma ryja i tiwi trfam :p

0 0
ID:31952

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA