Skąd tyle nienawiści u nie których forumowiczów.Skąd to...

Skąd tyle nienawiści u nie których forumowiczów.Skąd to się bierze i narasta.Daj im broń a powystrzelaliby się. Myślałam ,że społeczeństwo Włocławka jest bardziej skonsolidowane, zwłaszcza w obecnych trudnych czasach. Czytałam,że szuja chciał się po chrześcijańsko-katolicko-ateistycznie pogodzić z Pażdżochem ale ten się zaparł. Po tem tamten się zacietrzewił. WOJNA ODNOWA. Ludzie tak katolicy nie postępują.Szuja pokaż się i przeproś za wszystkie kalumnie Pażdziocha albo odwrotnie.

8 komentarzy

szuja/sufragan

Pierwszy wyciągam rękę na zgodę.Dyskutujmy co jest źle w mieście.Co trzeba zmienić. Myślę ,że nie ma tutaj aż takich zaślepionych ludzi tylko jedną myślą-walki. Przecież jeżeli ksiądz,policjant,nie wiem kto tam jeszcze, molestuje dziecko to nie można udawać ,że jest dobrze.Dlaczego moje dziecko ma być prześladowane ,że nie chce chodzić na religię a musi w brew Konstytucji. Powinno chodzić na etykę a jej nie ma.To ja jestem zaraz komuchem? czy jakimś zbokiem?Chodzenie na przedmiot Etyka na pewno pomogło by wszystkim w zakresie moralności. A Religia niech sobie będzie drogi Pażdziochu np. dla Twoich dzieci i nie mam nic przeciwko temu.Czy jak Ty lubisz mięso to ja nie mogę być jaroszem , czy odwrotnie?A może lubię i to i to. Nie lubię jak mi ktoś coś na siłę wciska. To jest gwałt. Taki sam jak na dziwczynie czy ,kobiecie tylko psychiczny.Pozdro

0 0
ID:2058

pazdzioch

ok, rozumiem ale nie pisz juz prosze ze jestes chrzescijaninem
bo nim poprostu nie jestes.

0 0
ID:2059

Stacha

Mieszkamy w wolnym kraju i nie wolno nikomu nakazywać czy zakazywać. Mam ochote to idę do kościoła -ale się nie obnosze z tym. Co z tego,że sąsiadka jest wielka chrześcijanką,krzyżem leży przed ołtarzem jak wróci z kościoła wszystkim tyłki obrabia, Czy to tak ma być? Chyba nie..Są też wyznawcy innej religii to tez powinno być wzięte pod uwagę.Bądźmi przyjaźnie nastawieni do siebie i będzie dobrze.Nie dopatrujmy się ich wyznania czy narodowości.

0 0
ID:2060

pazdzioch

przepraszam wszystkich ze publicznie kopalem szuje

0 0
ID:2062

szuja

Paździoch Ty weź pod uwagę F A K T ,że jak ktoś został ochrzszczony to jest chrześcijaninem. Może być tylko innego wyznania np. rzymskokatolickiego,katolickiego, prawosławnego itd.Zresztą Twoja sprawa.Pozdro

0 0
ID:2066

robert

Pażdzioch Ty jesteś rzeczywiście "chrześcijanin" wszystkich przeprosiłeś a Szuje znowu kopnąłeś. To chyba On pierwszy do Ciebie wyciągnął rękę a Ty teraz piszesz,że go kopałeś ,że nie jest ochrzczony . Skąd wiesz ,że nie jest. Może jest z kościoła ewangielickiego.Ty jesteś jakiś przydupas zakręconego proboszcza.

0 0
ID:2068

gosc

@zuzanna "Ludzie tak katolicy nie postępują" - wlasnie ze katolicy tak postepuja, ateisci tak nie postepuja

0 0
ID:2069

pazdzioch

szujo, fakty wskazuja na to ze utozsamiasz sie ze swoim nickiem dobrze ze zdales sobie z tego sprawe.

0 0
ID:2071

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA