przed kilkoma dniami byłem z krwawiącą raną we...

przed kilkoma dniami byłem z krwawiącą raną we włocławskim szpitalu, ludzi do chirurga kilkanaście osób jakis pijany duren biegal po korytarzu a za nim pielegniarka zeby sie uspokoil, kazali mi czekać około 2 godzin, pojechałem do lipna po 30 min drogi załatwili mnie na izbie przyjec 4 szwy od reki, kiedy zaczelismy z dziewczyną nazekac na wloclawek okazalo sie ze chirurg mieszka we wloclawku, ale malo placa we wloclawskim szpitalu wiec dorabia w lipnie, na izbie przyjec w lipnie nikogo nie bylo, paranoja

3 komentarze

ada

Potwierdzam! Byłam tydzień temu w nocy z babcią a tam tłum pijanych ludzi i awanturujących się. Babci bolał brzuch a kazali czekać na USG i badania ponad 3 godziny. Pojechałam z babcią do Lipna i tam bez pytań wykonali wszystkie badania i USG od ręki i podali niezbędne leki. Lekarz też był z Włocławka. Wszystko razem z dojazdem w mniej niż 2 godziny. Nigdy więcej szpital Włocławski w nocy!

12 0
ID:31940

wolf

~robert, poczytaj w dzisiejszej GW co spotkało w Łodzi pewną starszą panią, która chciała usunąć kleszcza.Normalny cyrk!!! Nie chcę wybielać naszego szpitala, ale takie zachowania w naszej służbie zdrowia to niestety norma.

0 0
ID:31988

Solejukowa

Byłam "z wypadku" na "urazówce" w Płocku i w sumie bardzo podobnie jak opisujecie we Włocławku. Z wybitym barkiem i bólem brzucha czekałam 4 godziny, aż zbada mnie lekarz. Niestety każdy cierpiał - dużo osób ze złamaniami, ale niestety trzeba czekać na swoją kolej. I nie było to na zasadzie, że "kazali mi czekać". Nikt nie kazał, lekarze naprawdę dwoili sie i troili. Ale co mieli zrobić, jak tylu nas pacjentów tam było ? Trzeba czasem niestety poczekać.

0 0
ID:32026

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA