Ogladam CW Horonzika i Benkowskiego i cos slysze, ze jacys...

Ogladam CW Horonzika i Benkowskiego i cos slysze, ze jacys radni oszukiwali w oswiadczeniach majatkowych. Patrze na strone http://www.bip.um.wlocl.pl/?cid=126 i widac o kogo chodzi.
Fajna chatka za 40tys, fajny domek za 67tys, i fajne mieszkanie za 40tys.
Ciekawe czy bekna za to czy znow im sie upiecze.

7 komentarzy

Proctor&gumble

Wlasnie tak jest z politykami. Pisza anonimy do siebie nawzajem zamiast powiadomic odpowiednie instytucje i sprawa by sie raz na zawsze skonczyla.

4 0
ID:31958

Numizmatyk

Pan H..... to niech się ze wstydu schowa za zachowanie "przed wyborcze" z 2010 r. Teraz taki "mądry" jest a "pełną gębą" czerpał z apanaży wiceprezydenta! Mi to by wstyd nie pozwolił wypowiadać się przeciw komuś, kto mi zaufał i dał szansę, ale niektórzy są po prostu bez ambicji i honoru. Pan Bieńkowski już się usadowił wśród "swoich" w Delegaturze Urzędu Marszałkowskiego? A taki przeciwnik z niego "koneksji", tak krytykował Sieraczkiewicza i Wujcińkiego a teraz co??? Przyganiał kocioł garnkowi! Panie Bieńkowski ja ze wstydu to bym nigdzie już głosu nie zabierał publicznie, ale ja na szczęście (moje oczywiście) nie jestem Panem!

2 3
ID:31961

czlonek

to miasto to bagno. dlatego politycy (oczywiscie nie wszyscy) robia co chca. wszuyscy ktorzy cos tu rozumieja boja soie odezwac. za piec lat normalny czlowiek nie bedzie mogl tu oddychac. z tego co pisze AleNumer wynika ze przestepca na przestepcy siedzi u wladzy i nikt nie zamierza nic z tym robic. Ale to przeciez bylo juz za Skrzypka, ktory tak dzielnie podnosi teraz lapke za uchwalami SLD

4 0
ID:31964

John Doe

Dobrze ze wogole jakas telewizja to puscila. Bo to skandal przeciez

1 0
ID:31994

Olo

Ciekawie wygląda zeznanie majątkowe "zawodowego radnego" Raczyńskiego,który z renty i innych udziałów w radach uzbierał pokaźną sumkę.Jego 1/2 etatu w sp.z.o.o"Zarządca" to fikcja bo nikt z pracujących tam nigdy go nie widział.Panie nauczycielki,radne zatrudnione w zs.nr 3 też nie maja powodów do narzekań,ale ta placówka oświaty jak widać jest sporym obciążeniem dla miejskiego budżetu.

4 0
ID:32001

Dziwne

A reszta Wloclawskich mediow cisza. Jak byla sprawa Chmielewskiego i Szczepanskiej z zameldowaniem, szum na max. Jak czlonkowie koalicji SLD-SD zanizaja 5-6 krotnie wartosc majatku to nikt tego nie rusza. Panowie admini, jest temat: Gdzie news na glownej?
Bo na Kujawy to nie licze.

3 0
ID:32013

Fan_H

Diabeł sie ubrał w kontusz i na mszę dzwoni... tak można skomentować wystąpienia pana H w jego ulubionej tv (czy też wyrobie telewizjo podobnym). Od sprawdzania zawartości oświadczeń majątkowych są odpowiednie służby w tym państwie a nie były zastępca prezydenta czy też radny wątpliwej jakości. Ale wypociny w studiu telewizyjnym przecież nic nie kosztują, przecież nie chodzi tu o złapanie króliczka tylko o to aby go gonić. Jeśli jest coś nie tak w tych oświadczeniach to urząd skarbowy to wyłapie i żaden były wiceprezydent do tego nie jest potrzebny. A tak swoją drogą to może warto sie zainteresować także tym co całe 4 lata robił i za co pobierał wysokie apanaże z pieniędzy podatników. A teraz co na zwolnieniach lekarskich??? Może ZUS warto aby się tym zainteresował....

0 2
ID:32055

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA