co może zagwarantować wyborcom kandydat na posła, który...

co może zagwarantować wyborcom kandydat na posła, który rozdaje jabłka na ulicy w czasie kampanii wyborczej...? dla takich miejsce jest na targowisku wyborcy nie bądzcie naiwni na populistyczne hasła

10 komentarzy

dzonny_killer

brawo... :p

2 3
ID:31956

Zyga

Zgadzam się w 100%. Niech najlepiej sam zje te jabłka i siedzi w domu.
Na tego polityka ja na pewno nie zagłosuję.

3 3
ID:31959

Nina

Dobrze, że piszesz jak sądzę o Zbonikowskim z PiSu bo rzeczywiście oprócz pustych obietnic nic nie zrobił dla wyborców, a w mojej ocenie to wręcz szkodził Włocławianom swoją butą i zacietrzewieniem! Nie wspominając o awanturach "politycznych" z władzami Włocławka (Pałuckim) - wybranymi powtórnie - za które Sąd Zbonika w zeszłym tygodniu skazał i o "wybrykach" na meleksie, które szeroko były głoszone i komentowane (ze wstydem) całej Polsce za pośrednictwem TV!

4 2
ID:31960

;-)

QQrcze prawda on chce skusic jak bibilijna Ewa jabkiem Adama w tym wypadku Adam to Wloclawek...

2 2
ID:31962

denny

drugi rzut jablek?
Jakby nie patrzeć po owocach go już poznalismy i jak dla mnie nie mam ochoty już jablka.
I kukułcze jaja :-)

2 3
ID:31965

home

jabłka ściągnął z Napieralskiego, spoty z Arłukowicza (który puścił ich kantem) itp
a może troche oryginalności? własnych pomysłów? tyle ze tego właśnie brakuje...

3 2
ID:31966

koci kasztan

przecież nikt ci nie każe na niego głosować. O co to oburzenie? Chcesz to zagłosuj sobie na kłótliwa panią z PO, albo na gościa z partii, która najchętniej inwigilowała by społeczeństwo przy pomocy podsłuchów (a kto wie do czego jeszcze w tym zakresie skłonni są się posunąć), partii, która uważa, że ma monopol na patriotyzm (także lokalny), która podważa wyniki wyborów, które przegrała, zarzucając większości społeczeństwa głupotę i naiwność; wreszcie partii, która podważa wyroki niezawisłych sądów (w tym Trybunału Konstytucyjnego) a sama ma czelność nazywać się "Prawo" i "Sprawiedliwość".

4 1
ID:31968

ben Jakov

Melex rozdaje jabłka, bo taj nakazał, widocznie, Cudownie-Ocalony-Premier-Prezes-Prawie-Prezydent Jarosław Chwilowo-Odmieniony-Kaczyński...

3 1
ID:31970

dzonny_killer

@home... po co mu własne pomysły? jest "miszczem" w kopiowaniu, ściąganiu, plagiatowaniu etc. pomysłów innych... :p
pół biedy jeśli czerpie z dobrych wzorców :p

1 3
ID:31976

obserwator

co może zagwarantować?... Na pewno to że będzie działał na swoją korzyść a nie miasta ;)

1 2
ID:31980

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA