"Nie będzie wglądu do teczki sąsiada - powiedział...

"Nie będzie wglądu do teczki sąsiada - powiedział Zbigniew Chlebowski w programie Moniki Olejnik"

13 komentarzy

zerkało

a szkoda, zajrzałbym sąsiadce

0 0
ID:2079

pazdzioch

sprawiedliwosc w polskim wydaniu, ofiary maja po 700zl emerytury badz leza pod ziemia a 'szuje' przesladowcy sie smieja i zyja w luksusie

0 0
ID:2086

wojtek

Pażdzioch!,nie płacz,trzeba było wcześniej się uczyć,zdobywać wyższe kwalifikacje a dzisiaj byś promieniał z radości i emerytury parutysięcznej.

0 0
ID:2103

pazdzioch

widzisz nie chodzi tylko o mnie

0 0
ID:2106

do wojtka

ty to napewno promieniejesz jak w piatek napijesz sie tatry

0 0
ID:2110

Onufry

A Ty pazdzioch do których się zaliczasz? Jesteś katem czy ofiarą z emeryturą 700 zł. Podzieliłeś świat polskich ludzi na dwie kategorie. Do której kategorii zaliczasz prześladowców leżących w luksusowej trumnie? Czy to są ci co leżą pod ziemią , czy ci co żyją w luksusie?

0 0
ID:2112

pazdzioch

ty napewno w luksusowej nie bedziesz lezal bo cie koledzy komunisci wykiwali, prawda?

0 0
ID:2116

do onufrego

oko za oko, zab za zab.pamietaj

0 0
ID:2120

pazdzioch

do zadnych, ja mam to w powazaniu hahaha

0 0
ID:2121

szuja

No tak to jest Mordo Ty moja ,ja Ci rękę podaję, obnażam dusze i ciało a Ty mówisz ,ze ciągle za mało! Chcesz mnie wiary w ldzi pozbawić i takie kalumnie pod moim adresem prawić.Powiadam Ci Paździoch, za prawdę powiadam ,nie godzi się , oj nie godzi.Kochaj bliźniego swego ,jak siebie samego, jak psa swego i dzieci jego.Może kiedyś nawet pomazańcem zostaniesz i wspomnisz mnie.Wspomnisz na dobre i złe. Ja lubię Cię.Mordo Ty moja.

0 0
ID:2128

AntekKowalski

cyt;oko za oko,ząb za ząb" koniec cyt.tekst jest bodaj biblijny.Miłość do bliżniego?

0 0
ID:2140

pazdzioch

szujo ty moja, widze ze upodobales sobie cytat ze swojego wieszcza borowskiego ,biedny komuszku

0 0
ID:2144

noitlyababist

bardzo ciekawe, dzieki

0 0
ID:25496

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA