W skrzynce na listy znalazłem kopertę z listem niejakiego...

W skrzynce na listy znalazłem kopertę z listem niejakiego Kukuckiego uważam że ingeruje w moją prywatność jeszcze za moje pieniądze pisząc bzdury. Panie Kukucki jaką pracą wykazał się pan i ile podatków z własnej pracy przekazał pan do urzędu skarbowego czyli dla budżetu państwa nie wliczając pracy partyjnej bo tu żyje pan solidnie z naszych podatków, tyle interpelacji co z nich wynikło - nic tylko na papierze i tyle . Skoro dorwał się pan do korytka to zrób pan coś ja w pana wieku tyrałem na rzecz kraju ale nie słowami bez pokrycia tylko pracą ciężką pracą i byłem czerwonym tak jak pan ale wtedy starsi pana koledzy nie słuchali mądrych rad i jest jak jest .

8 komentarzy

Miśka

W moją prywatność też ingerują i bez mojej zgody już 2 lata wciskają w skrzynkę pocztową jakieś wypociny pisowskich "autorów" - Zbonikowski, Stocki, Borowiak, Chmielewski i inni. Tak to już jest i nic na to nie poradzimy

10 5
ID:32032

dzonny_killer

co wy chcecie... przecież ta gazeta wyśmienicie się nadaje np. do obierania ziemniaków... :p

3 3
ID:32044

Zibi

Zeznania radnego masz na stronie UM więc sobie zobzcz ile kukułka płaci na Twój zasiłek

5 4
ID:32046

siwy

co to znaczy nic nie poradzimy zbierzemy i wysypiemy w ich skrzynki lub pod domki

3 1
ID:32053

FAN_H

Czesiu... daj sobie spokój z tymi złośliwościami... zadzwoń do Kukuckiego na dyżur radnego i mu powiedz to osobiście, a nie anonimowo w necie... tak najłatwiej

3 2
ID:32056

motyl

Zibi co bronisz czerwonego nie rozumiesz że za nic dostaje z twojego portfela przecież on jest z budżetówki czyli pobierający wynagrodzenie z twoich ciężko zapracowanych pieniążków a nie z wypracowania własnego chyba że jesteś taki sam to co innego

5 2
ID:32060

Zibi

Proponuję nie komentować postów ludzi, którzy myślą że ukryją się pod różnymi nickami ale niestety IP to samo. Czsio, Siwy, Motyl jesteś k......

2 3
ID:32062

dzonny_killer

pełnymi garściami czerpie wzory z pracowników urzędu miasta :p

3 1
ID:32073

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA