Mam pytanie, nie wiecie czy wzorem roku poprzedniego Pan...

Mam pytanie, nie wiecie czy wzorem roku poprzedniego Pan Zbonikowski uszedł "na pokaz" z pielgrzymką parę kilometrów i wrócił, czy tym razem postanowił dojść do Częstochowy? Bo nie wiem czy go pochwalić za postawę, czy skarcić za przed wyborczy "pokaz"?

7 komentarzy

dzonny_killer

to zależy od tego, czy sam idziesz w tej pielgrzymce... bo jesli nie, to co ci do tego? a jeśli idziesz to doskonale powinieneś wiedzieć czy idzie, czy nie... :p

jak chcesz go "skarcić" to karć bez wypisywania głupot, a jeśli chcesz go chwalić za samo uczestnictwo w marszu, to zaiste wyczyn godny napisania wręcz pieśni pochwalnej!... :p

6 10
ID:32074

Pielgrzym

To moja sprawa, co o kim piszę, a Ty dzonny_killer nie będziesz moim recenzentem, daruj sobie. Coś co dla Ciebie jest nieistotne dla innych może być wyjątkowo ważne i nic Ci do tego, wiec hamuj się z tymi bzdurami, które wypisujesz.

9 6
ID:32076

Olgaq

brawa i szacun dla pielgrzyma

1 1
ID:32091

gość

wg mnie to dzonny_killer ma rację a Ty ~Pielgrzym masz problem tak naprawdę nie wiadomo z czym. Każdy jest rozliczany ze swojego postępowania a politycy kręcą i będą kręcić zawsze. Może po prostu zazdrościsz Zbonikowskiemu, że coś tam osiągnął w swoim życiu a Ty jesteś szarą myszą, która nikogo nie interesuje :) Nie liczy się to czy ktoś robi z siebie idiotę bo bierze udział w pielgrzymce tylko przez parę kilometrów i nie robi tego dla Boga tylko to czy będąc politykiem dotrzyma danych obietnic przedwyborczych i poprawi życie mieszkańców danej gminy, miasta, powiatu, województwa czy Naszego wspaniałego i pięknego kraju. Pozdrawiam i życzę większego zainteresowania własnym życiem, rodziną może zdrowiem :)

1 1
ID:32110

Pielgrzym

Zazdroszczę Zbonikowskienu tego przede wszystkim, że co miesiąc "biega" po salach sądowych, i tylko w tym roku dwie sprawy o pomówienie już przegrał-taki z niego dotrzymywacz słowa, że hej! Tylko pokazówki, pyskówki, pomawiania...i tak bez końca. Redaktorkowi CW powiedział, że jak nie zostanie posłem to będzie musiał iść na bezrobocie.

0 0
ID:32124

dzonny_killer

no to niech sobie idzie na to bezrobocie... co się gościa uczepiłeś? kuźniewicz jesteś? boisz się go? nie lubisz go? twoja sprawa... po prostu na niego nie głosuj... ja również na niego nie oddam glosu, ale nie trąbię o tym na prawo i lewo... mało tego, niektórzy wielcy psychologowie tego portalu próbują mi wmówić, że jestem pisiorem... hahaha :p

jak ci chyba wytłumaczyliśmy kwestię pielgrzymki, to teraz wsiadłeś na salę sądową? może zatem przytocz również przegrane sprawy pseudopolityków sld z naszego miasta... :p a może te są dla ciebie zbyt niewygodne? :p

acha i brakuje jeszcze, żebyś dowalil zboniowi nieśmiertelnego melexa... chyba go trzymasz na czarną godzinę, kiedy juz nie będzie sie czego czepiać :p

0 0
ID:32130

dyzio

Brawo dla tej pani z wąsem

0 0
ID:32168

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA