Poseł PiSu Ł. Zbonikowski znów dąsa się i marudzi, tym...

Poseł PiSu Ł. Zbonikowski znów dąsa się i marudzi, tym razem na sąd i "mądruje się" w sprawie wykonania przez niego wyroku sądu, w którym ma przeprosić Pana Gołębiewskiego-burmistrza Kowala. Zboniu jak zwykle najmądrzejszy! BUTA i brak ogłady!!! Jeszcze próbuje dyskutować w tych swoich pisowskich "wypocinach",co do skrzynki bez zgody wrzucają! Wspaniałe artykuły piszecie: Borowiak, Chmielewski, Zbonikowski, Stocki i inni..., hehe. Super lektura jak idę w najbardziej ustronne miejsce.....

10 komentarzy

dzonny_killer

ty się tym podniecasz??? :p

3 7
ID:32126

Zibionikwski

Mogę podniecać się czym tylko chcę, czymś co jest legalne, a Tobie dzonny.... nic do tego! Przestań się zmuszać do komentowania każdego wpisu na tym portalu, tym bardziej, że toje wpisy są jak "pudła" na strzelnicy. :p

3 2
ID:32137

Pagon

Zbonikowski jest skonczony. Pomysl budowania dworca przez wloclawian dla PKP wbil mu do trumny ostatni gwozdz. Tak naprawde to ludzie nie glosowali na Zbonikowskiego tylko przeciwko Paluckiemu lub Zbonikowskiemu.

4 2
ID:32140

dzonny_killer

@pagon... z tym głosowaniem to masz naprawdę rację... aż żal było oddawać głos na zbonia tylko dlatego, że pałucki jest gorszy... :p

@zibicośtam... jak ci się nie podobają moje posty, to ich nie czytaj... są legalne... :p a tobie nic do tego hahaha

1 3
ID:32160

Dzonny

A czy pan posel juz zaplacil za szkody na cyprze jak nakazal mu sad?

6 0
ID:32165

obserwator

Zboniu namieszał ale co kapusty w kiermanę wpadło to wpadło

4 0
ID:32166

dzonny_killer

mnie tam lotto, czy on zapłacił, czy nie... ja mu do skarbonki nie będę dorzucał... :p a ciebie to obchodzi? wytłumacz mi dlaczego. proszę! jaką będziesz miał z tego korzyść lub stratę???

1 4
ID:32172

koci kasztan

@dzonny_killer: to czy zapłacił jest dość istotne z punktu widzenia uczciwych obywateli. Jeśli ktoś piastuje zaszczytne stanowisko posła RP powinien dawać przykład, że za wyrządzenie komuś szkody powinno się ponieść karę. Poseł nie powinien tego bagatelizować, tylko posypać sobie głowę popiołem. Z resztą takim miganiem się przed cypryjskim (i nie tylko ) wymiarem sprawiedliwości sam szkodzi swojemu wizerunkowi. Mógł przecież zapłacić za szkody przed wyniesieniem sprawy na wokandę. I nikt bu mu tego aż tak nie wytykał, nawet ja, który go szczerze nie lubię. Bo jestem w stanie zrozumieć to, że można zalać pałę. Prawie każdemu zdarza się to częstokrotnie. Ale jeśli ktoś coś zbroi, to czysto ludzkim zachowaniem jest przeproszenie i naprawa błędów. Ale zboniu jeszcze do tego nie dorósł.

7 1
ID:32176

dzonny_killer

@koci masz rację... ale zboniu widocznie albo jest zbyt zadufany w sobie, albo za bardzo wierzy w immunitet, albo nic nie przeskrobał (choć w to również nie wierzę)... :p
Myślę, że spektakularne przyznanie się do winy i naprawienie szkody przysporzyłoby mu sporo zwolenników...

a co powiesz jeśli ktoś piastuje zaszczytne (mniej lub bardziej) stanowisko prezydenta miasta np. Włocławka lub jest radnym (np. Włocławka) i również nie postępuje uczciwie? czyż nie powinno się takowych zachowań również piętnować??? :p

2 5
ID:32178

Latarka

Ile jeszcze czsu bedziemy sie zastanawiac czy zboniu to czy tamto. Facet jakby powaznie traktowal prawice to by byl powazny. Trzeba pomyslec nad kim innym bo prawica nigdy nie wyjdzie z dolka. Dla mnie to nie ma roznicy czy lider sie sprzedal czy jest nieporadny-efekt ten sam. Najbardziej zadowolona jest ze zbonika lewica i biskup.

2 1
ID:32236

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA