"Plany szefa Radia Maryja zostały opisane w raporcie, jaki...

"Plany szefa Radia Maryja zostały opisane w raporcie, jaki na zlecenie Fundacji Lux Veritatis o. Tadeusza Rydzyka przygotowała firma Epro z Torunia. Z dokumentu wynika, że obok potężnej świątyni, która stanie na terenie redemptorystów przy Porcie Drzewnym, w pobliżu kompleksu Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej, wyrośnie okazały aquapark.
Basen i woda solankowa
Z dokumentów wynika, że w parku wodnym wykorzystywana będzie woda z odwiertów termalnych. W kompleksie, który ma gościć do 1,4 tys. osób na dobę, znajdzie się 25 basenów i niecek, w tym "wyodrębniona sekcja basenów leczniczych i rehabilitacji"."
Ja się pytam, gdzie jest nasz AQUAPARK ??????? AQUAPARK nie jakieś niecki !!!!!!!!!!!

6 komentarzy

szuja

Co powiedzą teraz ci co się z Rydzyka śmiali?

3 4
ID:32183

skyisthelimit

ok ale czytając cały artykuł można się także dowiedzieć, że inwestycja nie jest wyceniona, a fundusze na jej budowę są dopiero zbierane od słuchaczy RM:) a niby to TVN manipuluje ludźmi:)

3 5
ID:32187

zbuntowany_kaloryfer

Tak na wszelki wypadek - ja się z tego typa nigdy nie śmiałem. Jego działalność mnie przeraża i odrazę budzi a nie śmieszy...

9 3
ID:32192

dzonny_killer

no to chociaż coś nas Grzejniczku różni... bo ja jak słucham kolesia to ubaw mam maksymalny... każde radio ma swoją twarz, a tylko jedno ma ryja :p i w tym właśnie radiu odkryłem naprawdę niesamowite audycje... kabareton się chowa... niecierpliwie czekam na wszelkie bezpośrednie konfrontacje z rydzykowym elektoratem zgodnie z zasadą: oddaj drugiemu co tobie niemiłe... :p

4 5
ID:32193

Oczytany

Jak długo panoszył się będzie Krk w naszym kraju?? Dość już obcego mocarstwa w Polsce!!!! Kler do Watykanu!!!!

5 2
ID:32194

szuja

Jakby Rydzyk budował nasze drogi ,to kasiwa starczyłoby jeszcze na tory.

4 4
ID:32200

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA